teknologiat

BUGrip BUGrip-älynastat

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen integroitujen 15-19 hiiliteräsnastan kokonaisuus. “Älykkäät” nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon.

Pehmeämmillä alustoilla, kuten jäällä tai lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta.

BUGweb BUGweb® yhteensopiva

Kumipohjan pitoa on mahdollista parantaa kuudella hiiliteräsnastalla varustellun BUGweb®in avulla. BUGweb® on vaivaton asentaa paikalleen ja se istuu pohjaan heikentämättä kengän muita ominaisuuksia.

Fixed_stud.png Kiinteät nastat

Kiinteät nastat tarjoavat pettämättömän pidon metsän vaativissa olosuhteissa. Tämä nastateknologia mahdollistaa ohuemman pohjamateriaalin ja siten kenkä pysyy kevyenä. Nastoissa käytetty hiiliteräs on 6-7 kertaa kestävämpää kuin normaali teräs. Nämä nastat eivät juoksemalla kulu.

RB9X.png  rb9x pohjakumi

Rubber 9 X on Icebugin uusi pohjamateriaali, joka takaa uskomattoman hyvän pidon alustalla kuin alustalla. Vaikka materiaali on suunniteltu ääriolosuhteisiin kuten märälle kalliolle ja puulle, kestää pohja myös asfalttilla juoksua.

Vedenpitava_netti.png  Vedenpitävä

BUGdri®-teknologia on kehitetty pitämään jalat kuivina. Vuoren ja pintamateriaalin väliin on laminoitu sukkamainen kalvo suojaamaan jalkaa vedeltä. Kalvon vedenpitävyys (JIS-standardin mukaan): 10,000 mm.

Vettä hylkivä.png Vettä hylkivä

Vettä hylkivät materiaalit ovat joko käsiteltyjä tai riittävän tiiviitä hylkimään vettä. Nämä materiaalit eivät ole 100 % vedenpitäviä mutta hengittävät paremmin kuin täysin vedenpitävät materiaalit. Materiaaleja on hoidettava asianmukaisesti, jotta kyky hylkiä vettä säilyy.

Vettä imemätön Vettä imemätön

Vettä imemättömän materiaalit pitävät kengän kastuessaankin kevyenä.

Mukavuusalue -20 Mukavuusalue -30_netti Mukavuusalue -40 Mukavuusalue

Mukavuusalue kertoo alimmasta ulkoilman lämpötilasta, jossa kengän ominaisuudet pystyvät pitämään jalat lämpiminä.

-20°c Kengät ovat lämpimiä, vuorellisia talvikenkiä.
-30°c Tuotteissa on paksu vuori ja tuulelta suojaava pintamateriaali.
-40°c Tuotteissa on eristävät materiaalit ja termostaattinen pohja.

Kierrätetyt materiaalit Kierrätetyt materiaalit

Tuotteessa on kierrätettyjä materiaaleja ja sen käsittely on tehty mahdollisimman vähän ympäristöä rasittaen.

Naisille Naisille ja miehille Lesti

Suurimmassa osassa tuotteitamme on lestit sekä miehille että naisille. Osa kengistämme on kuitenkin suunniteltu vain naisten tai miesten jaloille.

woolpower2.png

Woolpower on merinovillasta (60 %) ja polyamidista valmistettu ilmava ja erittäin lämmin materiaali, joka kestää kovaa kulutusta.