Ava – täydelliset kengät kolmeen vuodenaikaan

Täydelliset kengät kolmeen vuodenaikaan

Ava RB9X

 

Icebug Ava on täällä! Avassa yhdistyy useita Icebugin kenkien arvostettuja ominaisuuksia – vedenpitävä BUGdri-kalvo, kätevä ja helppokäyttöinen BOA® Fit -nauhoitusjärjestelmä ja laadukas nupukkinahkainen pinta. Ava on täydellinen valinta niin kaupunkikengäksi kuin vaelluskäyttöönkin.

 
Voimmeko liittää kaiken tähänastisen tietotaitomme yksiin kenkiin, ja yhdistää sen kauniiseen ulkoasuun? Voimmeko saada aikaan kengät, jotka ovat käytettävissä sekä sateisella että aurinkoisella säällä, ja toimivat läpi kevään, kesän ja syksyn? Vastaus on kyllä. Ava RB9X® on herättänyt suurta kiinnostusta jo etukäteen, ja nyt se on saatavilla Icebug.fi -verkkokaupasta!

MUSTA – AINA TURVALLINEN VAIHTOEHTO

 

Vastuullinen valinta

 
🌲 Päällinen on LWG-kultatason DriTan ™ -nahkaa

🌿 Valipohja on valmistettu BLOOM ™ -vaahdosta. BLOOM™ on vaahto, joka on valmistettu rehevöityneiden järvien levistä

🕸 Varvas-ja kantaosat on valmistettu meristä poimituista kalaverkkoista

👣 Pohja on valmistettu 15 % kierrätetystä kumista

 

Aina ilmastopositiivinen

 
Tiesitkö, että Icebug on maailman ensimmäinen ilmastopositiivinen ulkoilukenkien valmistaja? Icebug seuraa YK:n Climate Neutral Now -aloitetta. Vuonna 2018 asetimme tavoitteeksi tulla ilmastopositiiviseksi vuonna 2020. Saavutimme tavoitteen jo vuonna 2019.

Keskityimme minimoimaan kenkien valmistuksesta johtuvat ympäristöhaitat. Jäljelle jäävän hiilijalanjäljen hyvitimme kompensoimalla päästöjä. Tavoitteemme on tehdä samaan aikaan vastuullisia, laadukkaita ja pitkäikäisiä jalkineita. Kenkien pitkä käyttöikä on osa kestävän kehityksen ohjelmaamme.

OMINAISUUDET Nauhojen BOA® Fit -järjestelmä takaa kengän täydellisen istuvuuden. RB9X®-pohja antaa hyvän pidon sekä märällä että kuivalla alustalla.