Eide

Pehmeät ja ilmastopositiiviset kävelykengät

EIDE WOOLPOWER RB9X

 

Icebug johtaa tietä kohti kestävämpää jalkineteollisuutta. YK:n mukaan Icebug on maailman ensimmäinen ilmastopositiivinen kenkien valmistaja. Hyödynnämme kenkiemme materiaaleissa mm. vesistöjen leviä, kalaverkkoja ja kierrätettyjä PET-pulloja. Olemme asettaneet myös korkeat tavoitteet hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi, joiden ansiosta olemme reilusti edellä kilpailijoita.

 
Eide RB9X myytiin loppuun heti, kun sen rajoitettu, 200 parin ensimmäinen erä julkaistiin viime syksynä. Nyt Eide on vihdoin palannut – ja entistä upeampana! Uudistettu Eide sisältää nyt entistä suuremman osuuden kierrätettyä merinovillaa. Tässä ne ovat – täydelliset ja ilmastopositiiviset villakengät, joiden kanssa voit askeltaa kohti kevättä hyvällä omatunnolla!
 

Erinomainen istuvuus ja luotettava pito

 
Eide RB9X:ssä on pehmeä ja mukava välipohja. BUGforce-välipohja vaimentaa jalkoihin kohdistuvaa rasitusta ja palauttaa energiaa tehokkaasti jokaisella askeleella. RB9X-erikoiskumipohja takaa varman pidon, jonka huomaat heti liikkeelle lähtiessäsi. Icebug toimii edelläkävijänä kenkien pitoon liittyvissä ominaisuuksissa, eikä Eide Woolpower RB9X ole tähän poikkeus.

 

Merinovillainen Woolpower-pintakangas

 
Eiden merinovillainen huopakangas pitää jalkasi viileänä ilmojen lämmetessä, ja lämmittää sään kylmetessä. Tämä on yksi merinovillan upeista luontaisista ominaisuuksista. Merinovilla on myös luonnostaan antibakteerinen materiaali, jonka ansiosta kengät pysyvät aina raikkaana. Kenkien tärkein huoltotoimenpide on tuuletus. Eide on loistava valinta alkukeväästä pitkälle syksyyn!

Kengät kierrätetyistä materiaaleista ♻️Eiden pinta on valmistettu ruotsalaisen Woolpowerin merinovillatuotannon ylijäämistä. Yhteistyömme ansiosta materiaali, joka olisi muuten mennyt hukkaan, on nyt muotoiltu upean kengät muotoon. Tämän, ja monien muiden kestävää kehitystä tukevien ratkaisujen myötä yhden kenkäparin ilmastovaikutus saadaan pidettyä erittäin pienenä. 

Aina ilmastopositiivinen

 
Icebug seuraa YK:n Climate Neutral Now -aloitetta. Vuonna 2018 asetimme tavoitteeksi tulla ilmastopositiiviseksi vuonna 2020. Saavutimme tavoitteen jo vuonna 2019.

Keskityimme minimoimaan kenkien valmistuksesta johtuvat ympäristöhaitat. Jäljelle jäävän hiilijalanjäljen hyvitimme kompensoimalla päästöjä. Tavoitteemme on tehdä samaan aikaan vastuullisia, laadukkaita ja pitkäikäisiä jalkineita. Kenkien pitkä käyttöikä on osa kestävän kehityksen ohjelmaamme.
 

EIDE WOOLPOWER RB9X

Rajoitettu erä – www.icebug.fi