Eli – kevyt, hengittävä kesäkenkä

Kesän mukavimmat kengät kierrätetyistä materiaaleista

ELI RB9X

Kesän suosikkikengät ovat palanneet – nyt kolmessa eri sävyssä!

Eli RB9X on Icebugin myydyin lenkkari, joka sopii täydellisesti aktiivisiin kesäpäiviin! Eliä on ylistetty erinomaisesta mukavuudestaan ja hengittävyydestään. Monet kuvaavat Eliä Icebugin kaikkien aikojen kauneimmaksi kengäksi. Eli on valmistettu lähes kokonaan kierrätetyistä materiaaleista. Kenkien ulkopohja on erikoiskuminen RB9X-pohja, joka on valmistettu samasta materiaalista kuin juoksukenkiemme pohjat. Tämä takaa kengille hyvän pidon sekä kaupungissa että maastossa.

Veneilijän luottokengät!

 
Eli RB9X on täydellinen kenkä veneilyyn. Pohja tarttuu tukevasti liukkaisiin kiviin, laitureihin ja veneen kanteen. Ilmavan pintaneuloksen ansiosta jalat pysyvät viileinä lämpötilan noustessa. Kengät myös kuivuvat nopeasti, jos ne kastuvat.

ELI RB9X

Varma pito kaikissa olosuhteissa

Pito, johon voit luottaa

 
Icebug on valmistanut kenkiä maailman parhaalla pidolla vuodesta 2001 lähtien. Tavoitteenamme on valmistaa kenkiä, jotka minimoivat liukastumisen riskit.

Eli RB9X ei ole poikkeus. RB9X on kumisekoite, jota käytämme myös useassa juoksukenkämallissamme. Pohja takaa, että saat parhaan mahdollisen pidon jopa kaikkein petollisimmilla pinnoilla, kuten märillä kivillä ja kallioilla. Icebugin RB9X-pohjassa on jopa 40 % muita jalkineita parempi pito!

ELI RB9X

Valmistettu kierrätetyistä materiaaleista

Kierrätettyjen materiaalien hyödyntäminen

 
Me Icebugilla olemme sitoutuneita valmistamaan kenkiä mahdollisimman pienillä ilmastovaikutuksilla. Vuonna 2019 meistä tuli maailman ensimmäinen ilmastopositiivinen kenkien valmistaja. Eli RB9X:n kanssa olemme nostaneet ilmastotyömme uudelle tasolle. Elin verkon yläosa on valmistettu 100 % kierrätetyistä PET-pulloista. Kenkien ulkopohjassa on käytetty 15 % kierrätettyä kumia. Kenkien välipohjan materiaalina on BLOOM-vaahto, joka on valmistettu rehevöityneiden vesistöjen levistä. Käyttämällä vesistöjen haitallista levää öljyn sijaan pienennämme hiilijalanjälkeämme puhdistaen samalla vesistöjä. Win-win!

Voittamaton mukavuus ja joustava nauhoitus

 
Vaikka Eli onkin ehdottomasti kaunein kesäkenkämme, tiedostamme että kesällä kenkiä tulee riisuttua jalasta tavallista useammin. Siksi suunnittelimme Eliin joustavan kuminauhajärjestelmän, joka nopeuttaa kenkien pukemista.

BUGforce-välipohja antaa askeleelle parhaan mahdollisen tuen. Eli RB9X -kengässä on lisäksi Ortholite Hybrid® -pohjallinen, joka muotoutuu täydellisen istuvaksi omien jalkojesi mukaan. Jos arvostat kengissä mukavuutta, tai sinulla on ongelmia jalkojesi kanssa, on Eli RB9X täydellinen valinta sinulle!

ELI RB9X

Matala ilmastovaikutus

Entistä pienempi ilmastovaikutus

 
Vahvan kestävän kehityksen työmme ansioista Eli RB9X-kenkien ilmastovaikutus on 8,2 kg CO2/kenkäpari. Tämä on ehdottomasti yksi kenkäteollisuuden alhaisimmista päästöarvoista. Arvo vastaa noin 250 g jauhelihan ilmastovaikutusta. Ilmastovaikutus on myös pienempi kuin perinteisesti valmistetun puuvillaisen T-paidan painatuksen päästöarvo. Me Icebugilla kompensoimme kaikki päästömme 200-prosenttisesti, mikä tarkoittaa, että yhdellä Eli-kenkäparilla kompensoimme 16,4 kg:n edestä hiilidioksidipäästöjä. Voit vapaasti lukea lisää kestävän kehityksen työstämme täältä.