Koe maaginen Kaivopuisto GORE-TEX Winter Run -tapahtumassa

17.12.2019, Juho

Lunta, jäätä, valoa ja tulta – talvijuoksutapahtuma GORE-TEX® Winter Run kokoaa talvijuoksijat Helsingin Kaivopuistoon 8. helmikuuta 2020. Kauan odotettu pohjoismainen talvijuoksutapahtuma on vihdoin myös Helsingissä. Ota selvää mistä Icebugissa ja talvijuoksussa on todella kyse! Koe vuoden häikäisevin tapahtuma nastakengät jalassa.

GORE-TEX® Winter Run 2020 Helsinki

Kuka kimaltaa eniten? Shine bright like a diamond! Otetaan ilo irti Pohjolan pimeästä talvesta. Nyt on mahdollisuus hohtaa ja näkyä: varustaudu valosarjoin ja heijastimin. GORE-TEX® Winter Run ja Icebug lupaavat vuoden komeimmat kisat!

Tapahtuman avaa yhteislämmittely DJ:n biitin tahdissa, joka herättää sinut ja valaistun kisa-alueen kertaheitolla eloon. Tunnelmaa luo myös Taikatulet -tulishow. Ja tämä on vasta alkua kisoille. Koko tapahtuma on yhtä isoa valoshowta. Osallistu sinäkin, ja pue päällesi valosarja ja kasa heijastimia. Me palkitsemme tajunnanräjäyttävimmän osallistujan, jolla on hyvä meininki ja paras asu!

Kisa starttaa Helsingin Kaivopuistosta. Viiden kilometrin mittainen juoksureitti kulkee Puistokadun, Merikadun, Eiranrannan, Merisatamanrannan, Ehrenstörmintien ja Iso-Puistotien väliin jäävällä alueella. Kilpailumatkat ovat 5 tai 10 kilometriä: pidemmän matkan juoksijat kiertävät reitin kaksi kertaa. Osallistujien lisäksi odotamme iloista kannustusjoukkoa reitin varrelle. Näytetään koko Pohjolalle mistä Helsingin GORE-TEX® Winter Runissa on kyse!

Mitä olisi talvijuoksu ilman kunnon varusteita? GORE-TEX® Winter Runin pääyhteistyökumppani on Icebug.

Odotamme tapahtumaan 150–500 juoksijaa. Tapahtuma on juoksijoille avoin osallistumismaksua vastaan ja yleisö on tervetullut kannustamaan lähtöön ja reitin varrelle.

Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa: www.icebugx.com/winterrunhelsinki

Ilmoittautua voi 6.2.2019 asti tai paikan päällä.

Tapahtuman järjestävät Runner’s High, Pyka Oy, Icebug Ab.

Ilmainen osallistuminen GORE-TEX® Winter Runiin!

Saat vapaalipun GORE-TEX® Winter Run -juoksutapahtumaan, kun ostat mitkä tahansa juoksukengät verkkokaupastamme aikavälillä 1.1.2020 – 6.2.2020.

Ohjeet maksuttomaan ilmoittautumiseen saat ostoksen jälkeen sähköpostiisi saapuvassa tilausvahvistuksessa.

Ilmaisen osallistumisen arvo on 29–39 euroa. Etu on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle. Ilmaista osallistumisoikeutta ei voi muuttaa rahaksi, vaihtaa tai korvata muilla tuotteilla. Katso kampanjan ehdot.

#tapahtumat #winterrun