Horizon

Kevyt ja hengittävä ulkoilukenkä sorateille ja maastoon

Horizon RB9X

Metsässä liikkumisen hyödyt ovat tuttuja meille jokaiselle. Mottomme Icebugilla on, että ulkoilu ja puhdas luonto on meitä kaikkia varten. Me uskomme, että meistä jokainen voi löytää polkujuoksun ilon – etenkin oikeiden kenkien avulla.

Horizon RB9X tuli myyntiin viime keväänä, ja saavutti heti suuren suosion maastojuoksijoiden ja muiden maastossa liikkuvien keskuudessa. Horizonin joustava ja hyvin vaimentava välipohja sekä pohjoismaiseen jalkaan sopiva lesti mahdollistavat jalan liikkumisen luonnollisissa liikeradoissa.

Aiempaa leveämpi varvastila tarjoaa kengille erinomaisen istuvuuden. Tilava varvastila takaa mukavan istuvuuden myös pidemmillä matkoilla ja myös silloin, kun jalat hikoavat ja turpoavat lämpimällä säällä. Horizon on täydellinen juoksukenkä sorateille ja kevyille poluille. Vaihda ruuhkaiset asfalttitiet rauhallisille luontopoluille – Horizon pitää askeleesi vakaina!

Horizon RB9X

Valmistettu kierrätetyistä materiaaleista

Vastuullinen valmistus ja kierrätetyt materiaalit

Horizonin pintamateriaali on 100 % kierrätettyä PET-polyesteriä. PET-polyesteri valmistetaan kierrätetyistä PET-pulloista, joiden hyödyntäminen vähentää uusiutumattomien luonnonvarojen kulutusta. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Vettä imemätön verkkokangas takaa kengille erinomaisen hengittävyyden ja nopean kuivumisen, jos kengät pääsevät kastumaan maastossa liikkuessa.

Kengät kuidut on värjätty Solution Dye -tekniikalla, joka kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä ja energiaa verrattuna perinteiseen väripesuvärjäykseen. Solution Dye -värjäyksessä kemikaaleja tarvitaan yli 90 % vähemmät kuin muissa yleisesti käytetyissä värjäystekniikoissa. Värjäyksen hyötynä on myös värjäyksen tasaisuus sekä värin parempi pitävyys.

Pitävä ja kestävä RB9X® -pohja

Erikoiskuminen RB9X ® -pohja on valmistettu 15 % kierrätetystä kumista. RB9X -pohjakumi on yksi pitävimmistä pohjamateriaaleista kuivilla ja märillä alustoilla. Lisäksi RB9X® -pohjan kuluminen on alle DIN 120 -standardin. Se tarkoittaa, että RB9X®-materiaali on erittäin kulutuksenkestävää. Kestävän pohjan avulla pyrimme takaamaan jalkineille mahdollisimman pitkän käyttöiän.