Icebug turvakengät – Turvaa ja pitoa

25.11.2017, Riku

Icebug on tuonut mallistoon uudet nastalliset turvakengät. Icebugin turvakengissä yhdistyy perinteinen turvakenkä sekä Icebug-nastakenkien tunnettu pito.

Icebug-turvakenkien avulla suojaat itseäsi perinteisiltä työn turvallisuusriskeiltä, mutta pitävien BUGrip-nastojen avulla suojaat itsesi myös kaikkein suurimmalta turvallisuusriskiltä, liukastumiselta.

Icebug Vidar Pro BUGrip® ja Vidar Pro high BUGrip® -turvakengässä on alumiininen varvassuoja ja pohjassa komposiittinen naulanastumissuoja. Lämmin Thinsulate™-fleece tuplavuori suojaa jalkojasi pakkaselta kylmemmilläkin keleillä. Icebug turvakengät ovat lisäksi vedenpitävät BUGdri®-kalvon ansiosta.

Anatomisesti muotoiltu ja pohjoismaisen leveä lesti on mukava jalkaan. Istuvuuden viimeistelevät kantakuppi ja tarkka nauhoitus.

Kengän nastoitetussa BUGrip®-pohjassa on 16 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa, jotka antavat sinulle pettämättömän alustapidon kaikissa olosuhteissa. Kenkä on lisäksi antistaattinen ja öljynkestävä. BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi, ja yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa ne takaavat turvallisen liikkumisen työssäsi.

Tutustu Icebug-turvakenkiin täällä.

#nastakengät #turvakengät