Kesän 2017 uutuuksia

26.4.2017, Juho

Icebug on esitellyt uusia jalkineita kesälle 2017. Uutuuksia yhdistää Icebugin tuttu lesti, mukavuus ja käytännöllisyys.

DTS3 RB9X GTX on vedenpitävä, mukava ja hyvin vaimennettu kenkä aktiiviseen ulkoiluun. BOA®-kiinnityksen avulla kenkä on myös erittäin helppo pukea ja se istuu todella hyvin. Tämä vedenpitävällä GORE-TEX®-kalvolla varustettu uutuuskenkä löytyy sekä naisille että miehille.

DTS3 RB9X on mukava, hengittävä ja hyvin vaimennettu kenkä aktiiviseen ulkoiluun. Pohja on hyvän pidon antavaa Icebugin kehittämää RB9X-erikoiskumiseosta. Sen ansiosta kenkä toimii loistavasti märältä asfaltilta pehmeään mutaan, metsään ja kallioille. Kenkää on saatavissa niin naisille kuin miehillekin.

Spirit6 OLX on vauhdikas kisakenkä suunnistukseen. Kesälle 2017 kenkä on uudistunut väritykseltään ollen nyt vauhdikkaan oranssi. Tarkan suunnittelutyön ansiosta kengän välipohja on saatu hyvin kevyeksi. Pintamateriaalit ovat myös keveitä ja tehty kestämään ja suojaamaan jalkaa kovassa menossa. Icebugille tunnusomainen pito saadaan aikaa pohjan rajulla kuvioinnilla sekä pohjaan valetuilla 14:llä kiinteällä hiiliteräksisellä nastalla. Spirit6 OLX kengästä löytyy mallit naisille ja miehille.

#mallisto #uutiset