Group 14 Created with Sketch.

Kestävä kehitys

search Created with Sketch.

Kestävä kehitys

Emme voi enää vältellä vastuuta, vaan meidän tulee ryhtyä heti toimiin pelastaaksemme ihmiskuntamme ja planeettamme niitä uhkaavalta vaaralta.

Aloittaminen on varsin yksinkertaista: maailmaa ei pelasteta ostamalla kenkiä Icebugilta, tai miltään muultakaan jalkinemerkiltä. Materian kulutus kuluttaa luonnonvaroja. Jos kuitenkin tarvitset kengät, teemme kaikkemme minimoidaksemme tuotannosta koituvat ympäristövahingot. Mikään kulutustuote ei oikeasti ole ympäristöystävällinen, joten kyseistä termiä emme käytä koskaan.

Olemme nyt ilmastopositiivisia!
Lue lisää

Tavoitteemme

Icebugin tavoite on omalla esimerkillään muuttaa jalkineteollisuutta ympäristön kannalta täydellisen kestäväksi. Kyseinen tavoite on varsin kunnianhimoinen pienelle ruotsalaiselle jalkinemerkille, kun huomioidaan alan yleinen tilanne. Tavoitteeseen päästäksemme tulee meidän ryhdistäytyä ja näyttää muille omalla esimerkillä ja yhteistyötä tekemällä, miten parempien valintojen tekeminen voi olla helpompaa ja hauskempaa.

Lupauksemme: Ilmastopositiivinen 2020

Tulosten maksimoimiseksi keskitymme minimoimaan tuotteidemme valmistuksesta johtuvat negatiiviset ympäristövaikutukset. Samalla huolehdimme kuitenkin, että valmistamamme tuotteet kestävät käytössä ja vastaavat kuluttajien tarpeita. Jäljelle jäävän hiilijalanjäljen hyvitämme ylijäämällä. Lupauksemme: Ilmastopositiivinen 2020.

Emme ole täydellisiä, muttemme sen takia jätä puhumatta näin tärkeistä asioista.

Tarvitsemme panostasi

Emme ole täydellisiä, muttemme sen takia jätä puhumatta näin tärkeistä asioista. Toimintamme on läpinäkyvää sekä hyvässä että huonossa – kysy pois! Meidän kaikkien on aika kantaa vastuumme ympäristöstä. Kehitämme edelleen tätä sivustomme osiota. Auta meitä kehittämään toimintaamme kertomalla meille, mistä tahdot meidän puhuvan ja mihin asioihin meidän tulisi paneutua syvemmin.

Tiedämme tehneemme ratkaisevan vaikutuksen, jos voimme todistaa alan suurille yrityksille, että ilmastotoimiin ryhtyminen on liiketoiminnan näkökulmasta kannattavaa