Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Me Icebugilla emme halua vältellä vastuuta. Sen sijaan haluamme ryhtyä toimiin, jotta voimme taata elinkelpoisen planeetan myös tuleville sukupolville.

On kiistaton tosiseikka, että materiankulutus kuluttaa aina luonnonvaroja. Mikään kulutustuote ei todellisuudessa ole ympäristöystävällinen. Emme halua johtaa sinua harhaan, siksi emme puhu ympäristöystävällisyydestä. Jos kuitenkin tarvitset kunnolliset talvikengät, teemme kaikkemme minimoidaksemme tuotannosta koituvat haitat ympäristölle.

Tiesitkö, että Icebug on maailman ensimmäinen ilmastopositiivinen ulkoilukenkien valmistaja? Se tarkoittaa sitä, että hyvitämme enemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tuotamme.

Olemme nyt ilmastopositiivisia!
Lue lisää

Tavoitteemme

Meidän tavoitteena on toimia esimerkillisesti ja muuttaa jalkineteollisuutta ympäristön ja ilmaston kannalta kestävämmäksi. Tiedämme, että tämä tavoite on varsin kunnianhimoinen Icebugin kokoiselle jalkinemerkille.

Jotta pääsemme tavoitteeseen, olemme tehneet suuria muutoksia toimintaamme. Nyt voimme näyttää muille omalla esimerkillämme sekä yhteistyötä tekemällä, miten parempien valintojen tekeminen on itseasiassa melko yksinkertaista.

Lupauksemme: Ilmastopositiivinen 2020

Vuonna 2018 asetimme tavoitteeksi tulla ilmastopositiiviseksi vuonna 2020. Saavutimme tavoitteen jo vuonna 2019.
Keskityimme minimoimaan kenkien valmistuksesta johtuvat ympäristöhaitat. Jäljelle jäävän hiilijalanjäljen hyvitimme kompensoimalla päästöjä.

Tavoitteemme on tehdä samaan aikaan vastuullisia, laadukkaita ja pitkäikäisiä jalkineita. Haluamme, että valmistamamme tuotteet kestävät käytössä ja vastaavat asiakkaiden tarpeita. Kenkien pitkä käyttöikä on osa kestävän kehityksen ohjelmaamme.

Emme ole täydellisiä, mutta se ei ole syy jättää puhumatta niin tärkeästä asiasta kuin ympäristövastuu.

Tarvitsemme panostasi

Me Icebugilla emme ole täydellisiä, mutta se ei ole syy jättää puhumatta niin tärkeästä asiasta kuin ympäristövastuu. Pyrimme olemaan toiminnassamme mahdollisimman läpinäkyviä. Meidän kaikkien on aika kantaa vastuuta ympäristöstä. Työstämme edelleen sivustomme kestävä kehitys -osiota. Auta meitä parantamaan toimintaamme kertomalla meille, mistä tahdot meidän puhuvan ja mihin asioihin haluaisit meidän paneutuvan syvemmin.Voit ottaa yhteyttä meihin ”Yhteystiedot” -sivun kautta.

Tiedämme tehneemme ratkaisevan vaikutuksen, jos voimme todistaa alan suurille yrityksille, että ilmastotoimiin ryhtyminen on liiketoiminnan näkökulmasta kannattavaa