Annamme takaisin yhteisölle

Annamme takaisin yhteisölle

Me Icebugilla suhtaudumme työhömme ja tuotteisiimme suurella palolla. Yhtä iso asia meille on se, että voimme laittaa hyvän kiertämään yhteisössä. Lue, miten me sen teemme.

Lähde kanssamme ulkoilemaan

Jaamme mielellämme intohimomme muiden kanssa. Siksi järjestämme tapahtumia, missä voimme nauttia ulkoilusta yhdessä. Icebug Xperience on joukko Icebugin järjestämiä tapahtumia, joiden tarkoitus on kertoa ihmisille arvojemme ja tuotteidemme lisäksi siitä, miten elämä on parempaa luonnossa liikkuen. Joskus pelkkä pääkonttorimme takapiha riittää. Osallistu sinäkin, ja lähde kanssamme seikkailemaan syystalvikaudella 2019–2020!

Meillä on erilaisia tapahtumia kaikkialla Pohjoismaissa. Yksi tapahtumistamme on yhteisöllisestä näkökulmasta erityisen tärkeä. Ruotsissa lanseerattu Forest Femmes on Icebugin konsepti, joka sai alkunsa 2016. Tapahtuma on ollut huippusuosittu alusta asti. Konsepti inspiroi naisia ja tyttöjä tutustumaan polkujuoksuun, päästämään irti pään sisäisistä estoistaan ja juoksemaan metsässä. Forest Femmes juoksee metsässä aina yhtenä joukkueena. Voimaantumisen lisäksi polkujuoksu on saanut osallistujat avaamaan silmänsä luonnon kauneudelle ja kallisarvoisuudelle. Jos haluat lukea lisää Forest Femmes -konseptista mene osoitteeseen icebugx.com.

Haluamme tuottaa tapahtumia, joissa on mahdollisuus kokea nastajuoksukenkien ylivoimaisuus. Tuemme kestävää kehitystä valmistamalla tuotteita, jotka kestävät pitkään ja joita käytetään paljon. Tapahtumat ovat tapamme kannustaa yhteisöä talvijuoksuun ja ulkoiluun. Kunnon varusteet ovat avainasemassa talvijuoksussa.

Tuomme suositun GORE-TEX® Winter Runin myös Suomeen! Tapahtuma järjestetään helmikuussa 2020 Helsingin Kaivopuistossa, missä on mahdollisuus kokea talvijuoksu täysin uudenlaisissa upeissa puitteissa. Tapahtuman tunnelmasta pitävät huolet Taikatulet-valoshow, DJ ja lukuisat valot ja heijastimet. Lue lisää tapahtumasta uutisistamme.