Tehtaamme

Tehtaamme

Työskentelemme aina mahdollisimman paljon suorassa yhteistyössä tehtaiden kanssa. Tuttujen toimittajien kanssa tuotanto on läpinäkyvää, mikä puolestaan helpottaa työtämme kestävien ulkoilujalkineiden eteen.

Työskentely pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa luo luottamusta. Icebugin tuotteet valmistetaan pääasiassa neljässä tehtaassa. Tiivis yhteistyö mahdollistaa tuotteiden kehittelyn yhdessä tehtaiden kanssa. Toimiva yhteistyö mahdollistaa tehokkaan vastaamisen Icebugin, asiakkaiden sekä lainsäädännön vaatimuksiin.

Olemme keskittäneet tuotanto-osien hankintaa muutamiin tehtaisiin. Yhteistyö samojen tehtaiden kanssa osa kestävän hankinnan linjaamme. Kaksi tehtaistamme, Chief Vict Industries Corp. ja Haksan Ltd. sijaitsevat Vietnamissa lähellä Ho Chi Minhin kaupunkia. Fulgent Sun Group sijaitsee Kambodžassa ja Ironsteel Ltd. Kiinassa. Arvoketjun läpinäkyvyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tuttujen toimijoiden kanssa se on mahdollista.

Kannamme vastuuta myös siitä, että kaikki tuotannossa käytetyt materiaalit ja raaka-aineet on mahdollista jäljittää niiden alkulähteille. Läpinäkyvyys mahdollistaa vastuullisen hankinnan. Hyödynnämme Trustrace-työkalua, jonka avulla kartoitamme kaikki tuotannon eri vaiheissa käytetyt toimittajat ja toimittajien alihankkijat. Työkalun avulla olemme luoneet yhtenäisemmän kuvan käyttämistämme tehtaista ja materiaaleista, niiden sertifikaateista ja alkuperistä.