Group 14 Created with Sketch.

Tehtaamme

search Created with Sketch.

Tehtaamme

Työskentely pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa luo turvaa ja luottamusta.

Työskentelemme mahdollisimman paljon suorassa yhteistyössä tehtaiden kanssa. Nimeämme myös keskeisten tuotanto-osien toimittajia parantaaksemme kestävää hankintaa tuotannossamme. Tällä hetkellä meillä on neljä pääasiallista yhteystyötehdasta.

Kaksi tehtaistamme, Chief Vict Industries Corp. ja Haksan Ltd. sijaitsevat Vietnamissa lähellä Ho Chi Minhin kaupunkia. Fulgent Sun Group sijaitsee Kambodžassa ja Ironsteel Ltd. Kiinassa.

Työskentely pitkäaikaisten, pitkään alalla toimineiden yhteistyökumppaneiden kanssa luo turvaa ja luottamusta. Tuotekehittely tehdään brändien ja toimittajien tiiviissä yhteistyössä. Tuotemerkkien, asiakkaiden sekä lainsäädännön vaatimusten mukaisten tuotteiden tuotanto vaatii prosessin eri toimijoilta keskittynyttä yhteistyötä. Tästä syystä tuotannon arvoketjun läpinäkyvyys on ensisijaisen tärkeää.

Kaikkien tuotannossa käytettyjen materiaalien ja raaka-aineiden tulee olla jäljitettävissä. Parantaaksemme tuotantovaiheiden läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta olemme ottaneet käyttöön Trustrace-työkalun, joka auttaa meitä kartoittamaan kaikki tuotannon eri vaiheissa käytetyt toimittajat ja alihankkija-toimittajat. Työkalun avulla voimme luoda yhtenäisemmän kuvan käyttämistämme tehtaista ja materiaaleista, niiden sertifikaateista ja alkuperistä.