Tehtaidemme työolosuhteet

Tehtaidemme työolosuhteet

Haluamme varmistua siitä, että tehtaidemme työntekijöillä on hyvät työolosuhteet. Tuotanto on keskitetty huolella valittuihin tehtaisiin, joissa työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa moneen asiaan.

Tuotannon keskittäminen muutamaan tehtaaseen mahdollistaa sen, että voimme viettää paljon aikaa tehtailla valvomassa, että työtä tehdään asianmukaisissa työolosuhteissa. Käyttämiämme tehtaita ja toisen tason osien toimittajia on avattu kohdassa tehtaamme. Meille on tärkeää, että työntekijöitä ei hyväksi käytetä millään lailla.

Yhteistyötehtaamme täyttävät korkean tason standardit. Jokainen tehtaamme on läpäissyt ulkoisen tahon suorittaman tarkastuksen. Yksi yhteistyömme ehdoista on työntekijöiden hyvät työskentelyolosuhteet. Olemme kiinnittäneet siihen erityistä huomiota.

Tehtaamme ovat huipputasoa: työ on korkealaatuista, työturvallisuus- ja puhtausasiat on otettu huomioon kunnolla ja työntekijöillä on mahdollisuus virkistystoimintaan. Meille on tärkeää, että työntekijät kuuluvat ammattiliittoihin, jolloin heillä on mahdollisuus vaikuttaa päivittäisiin työaikoihin, työpaikkalounaisiin, palkkoihin ja työterveydenhuoltoon.

Vietnamilaisissa tehtaissa ei ole makuusaaleja, vaan työntekijät asuvat kotona perheidensä kanssa ja matkaavat töihin joko skoottereilla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kambodžalaisessa yhteistyötehtaassamme työmatkat taitetaan tehtaan järjestämällä bussikuljetuksella.