Loe – tyylikäs kävelykenkä

ILMASTOPOSITIIVISET

LOE RB9X® kävelykengät

Kevään paras valinta – sinulle ja ympäristölle

Auringon ensisäteet, luonnon herääminen kevääseen ja uudet, mukavat lenkkarit. Mikä ihana yhdistelmä! Icebug Loe on, sikäli kun tiedämme, yksi maailman vastuullisimmin tuotetuista vapaa-ajan jalkineista. Kenkien valmiiksi minimalistinen hiilijalanjälki on 200 % kompensoitu. Ostamalla Loe-kengät saat siis upeiden uusien kenkien lisäksi myös hyvän omantunnon.

Keväällä 2021 Loe on saatavilla viidessä upeassa sävyssä. Mikä on sinun suosikkisi?

Naisten Loe

Hazel – upea uutuussävy

Laadukkaat ja tarkkaan harkitut materiaalit

Icebug pyrkii jatkuvasti huomioimaan tuotannossaan ympäristötekijät. Tavoitteena on luoda kenkiä, joilla on mahdollisimman vähän haitallisia vaikutuksia ympäristöön. Tästä johtuen luonnon omien materiaalien sekä kierrätettyjen materiaalien käyttö on valmistuksessa avainasemassa. Loe-kenkien ulkopohja sisältää 15 % kierrätettyä kumia. Pohjallinen ja vuori taas on valmistettu bluesign®-sertifioidusta, 100 % kierrätetystä PET-polyesteristä. Välipohja on valmistettu Bloom Foam® -nimisestä luonnonmateriaalista, joka tuo välipohjaan vaimennusta, kimmoisuutta ja mukavuutta. Bloom®-vaahto on valmistettu rehevöityneiden vesistöiden levistä. Haitallisten levien kerääminen ja vesistöjen puhdistaminen edistää luonnon tasapainoa, kun myrkyllisten levien määrä vesistöissä vähenee.

MIESTEN LOE

Musta – toimii joka tilanteessa

Aina ilmastopositiivinen

Tiesitkö, että Icebug on maailman ensimmäinen ilmastopositiivinen ulkoilukenkien valmistaja? Icebug seuraa YK:n Climate Neutral Now -aloitetta. Vuonna 2018 asetimme tavoitteeksi tulla ilmastopositiiviseksi vuonna 2020. Saavutimme tavoitteen jo vuonna 2019.
Keskityimme minimoimaan kenkien valmistuksesta johtuvat ympäristöhaitat. Jäljelle jäävän hiilijalanjäljen hyvitimme kompensoimalla päästöjä. Tavoitteemme on tehdä samaan aikaan vastuullisia, laadukkaita ja pitkäikäisiä jalkineita. Kenkien pitkä käyttöikä on osa kestävän kehityksen ohjelmaamme.