Meistä

Miksi Icebug?

Suomi sijaitsee pohjoisessa, missä iso osa vuodesta on kylmää ja liukasta. Silti monet meistä pitävät samoja kenkiä ympäri vuoden ja sadattelevat, miksei aina ole kesä. Asiaa voi joko valitella tai sitten sen voi ratkaista.

Ratkaisu on naurettavan simppeli. Oikeanlaiset kengät. Ei pidä ajatella, että kunnon kengät ovat huippu-urheilijoiden ja muiden ammattilaisten etuoikeus. Jokainen meistä tarvitsee hyvät kengät eri tilanteisiin. Icebugin tyylikkäät kengät antavat kunnon pitoa vapaa-ajalla, pulkkamäessä, pilkillä, metsässä, lenkkipoluilla tai lunta luodessa.

Jokaisena talvikuukautena noin 20 000 suomalaista loukkaantuu ulkona liukastumisen vuoksi. Todellisuudessa liukastumisia tapahtuu paljon enemmän, sillä läheskään jokainen liukastuminen ei päädy tilastoihin. Liukastumisten kokonaiskustannukset yhteiskunnalle nousevat vuosittain jopa 2,4 miljardiin euroon. Useimmat meistä panostavat kunnolla auton turvallisuuteen, mutta harva kiinnittää huomiota siihen, onko polku postilaatikolle liukas ja millaisilla jalkineilla siellä käydään.

Luonnolle emme voi mitään.
Siksi Icebug.

Lähde: Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK. (30.11.2019) Kodin turvaopas. Haettu osoitteesta http://www.kodinturvaopas.fi/

Tilasin jo aiemmin toisen värisenä. Ovat olleet todella hyvät. Vahva suositus näille.

- Kati Forester W Michelin

Huikean pehmeä malli! Vanhat harmaat Icebug tossut meni heti kierrätykseen näiden jälkeen.

- Pekka Arcus M BUGrip GTX

Todella kevyet, ihanat, pitävät. Tarpeen koiran kanssa ulkoillessa.

- Tupu Pace3 W BUGrip GTX

Teknologiat

  • Kunnon pito

  • Pintamateriaalit

Yli yhdeksän kymmenestä

suosittelisi Icebugeja ystävälleen.

Kirjoita arvostelu