Group 14 Created with Sketch.

Icebug Testausehdot

search Created with Sketch.

Icebug Testausehdot

Testaajaksi valitun henkilön tehtävä on tutustua testattavaan tuotteeseen huolella sekä kirjoittaa siitä tuotearviointi. Aikaa testaukseen ja arvostelun kirjoittamiseen on 30 vuorokautta tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotetestaajaksi voi hakea Facebook-sivumme julkaisussa annettujen ohjeiden mukaisesti. Arvomme tuotetestaajan osallistuneiden joukosta.

Tuotetestaajan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa.

Tuotearviointi voidaan julkaista valitsemissamme kanavissa, kuten esimerkiksi verkkosivuillamme sekä Facebookissa. Julkaisun yhteydessä voidaan kertoa voittajan etunimi sekä asuinpaikkakunta.

Jotta testaaja voi saada testattavan tuotteen omaksi, tulee tuotetestaus suorittaa arvosteluohjeiden mukaisesti. Omistusoikeus testattavaan tuotteeseen säilyy meillä, kunnes testaus on suoritettu hyväksytysti.

Kilpailuun osallistumisaika, -tapa ja palkinnot mainitaan kilpailun julkistamisen yhteydessä Facebookissa. Voittajaan ollaan yhteydessä Facebook-viestillä.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä arvontaa millään tavalla, arvonta ei liity mitenkään Facebookiin ja Facebookia ei voi pitää vastuussa mistään kilpailuun liittyen.