Acceleritas7 M RB9X

136,00 

Kevyt ja minimalistinen suunnistuskenkä.

Poista

Tuotenumero: B5321-0B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Kevyt, minimalistinen ja yksityiskohtiaan myöten hiottu suunnistuskenkä miehille. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pinta on Bluesign®-standardin mukaista polyesteria, joka on pehmää ja kevyttä, eikä kangas kerää itseensä vettä.

Kengät ovat kevyet ja istuvat jalkaan kuin sukka. Kantakupin yläreunaa on hieman madallettu, millä on vähennetty akillesjänteelle kohdistuvaa painetta.

Sisus on nopeasti kuivuvaa, Bluesign®-sertifioitua tekstiiliä. Kantapäätä ympäröivä mikromokkanahka pitää jalan tukevasti ja pehmeästi paikallaan. Kantakupin yläreunaa on lisäksi hieman madallettu, mikä vähentää akillesjänteelle kohdistuvaa painetta.

Pohja on joustava ja tarjoaa alustaan luotettavan ja varman tuntuman. Sen aggressiivinen kuviointi takaa pidon kaikilla alustoilla pehmeästä mudasta metsään ja kallioille. Märän alustan pidosta huolehtii Icebugin erityinen RB9X®-erikoiskumiseos, joka ei myöskään kerää savea ja mutaa itseensä, vaan kengän keveys ja pito säilyvät läpi suorituksen.

Väri

Melon/Poison

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Suojaava TPU Mudguard -vahvike

Sisus

Bluesign®-sertifioitu nopeasti kuivuva verkkovuori, Solution dye -värjätty, Pintakangas kierrätettyä polyesteria, Mikromokkanahkainen kantaosa

Pohjallinen

Irrotettava, Muottiin valettu EVA, Bluesign®-sertifioitu, Solution dye -värjätty, Pintakangas kierrätettyä polyesteria (PET)

Välipohja

Muottiin valettu kevyt EVA ja ESS Rock Shield

Pohja

RB9X®-erikoiskumipohja

Paino

230 g (US 9)

Tekniset tiedot

(K)

Kevyt Medium Vakaa

(D)

4–5 mm 6–9 mm 10–14 mm

(V)

Kevyt Medium Voimakas

(L)

Kapea Medium Leveä

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

RB9X®-erikoiskumipohja

RB9X®, Rubber 9 Extreme, on Icebugin kuminen pohjamateriaali, joka takaa uskomattoman hyvän pidon alustalla kuin alustalla. Materiaali on suunniteltu erityisesti ääriolosuhteisiin, kuten märälle kalliolle ja puulle.

Vettä imemätön

Märissä olosuhteissa on tärkeää, että kenkä pysyy kevyenä ja pitää hyvin muotonsa. Vettä imemättömät pintamateriaalit pitävät kengän kastuessaankin kevyenä.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.