Acceleritas8 W RB9X

136,00 

Superkevyt ja minimalistinen suunnistuskenkä.

Poista

Tuotenumero: B53102-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Superkevyt ja muotoilultaan minimalistinen suunnistuskenkä naisille. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintamateriaali on pehmeää ja kestävää Bluesign®-standardin mukaista kierrätettyä polyesteriä. Kangas ei kerää itseensä vettä, ja se kuivuu nopeasti. Kenkä säilyy kevyenä myös kastuttuaan. Varpaille ja sivuille lisäsuojaa antavat kengän TPU Mudguard -vahvikkeet. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Materiaali on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kantakupin yläreunaa on hieman madallettu, jonka ansiosta akillesjänteelle kohdistuva paine vähenee. Superkevyt kenkä istuu jalkaan kuin sukka. Kengän varvastilaa on hieman kasvatettu edellisestä mallista.

Sisäpuolen tekstiili on nopeasti kuivuvaa Bluesign®-sertifioitua kierrätetty polyesteria. Kantapään alueella on mikromokkanahkaa, joka pitää jalan napakasti ja mukavasti paikallaan.

Kengän RB9X®-erikoiskumiseoksesta valmistettu pohja on ohut ja joustava, joten se tarjoaa varman alustatuntuman. Pohjan voimakas kuviointi takaa pidon kaikilla alustoilla pehmeästä mudasta kallioille. RB9X®-pohja ei kerää maa-ainesta itseensä, vaan kengän keveys ja pito säilyvät läpi suorituksen. Kenkä tarjoaa erittäin tehokasta märkäpitoa.

Väri

SpringGreen/Aqua

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä PET-muovista, Suojaava TPU Mudguard -vahvike

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen 100 % kierrätetystä PET-polyesteristä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla

Pohjallinen

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu PET-kierrätysmateriaalista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, BLOOM® vaahto EVA, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, 20 % BLOOM®-vaahtoa, Rock Shield

Pohja

RB9X®-erikoiskumipohja, 15 % kierrätettyä kumia

Paino

210 g (USL 7½)

Tekniset tiedot

(K)

Kevyt Medium Vakaa

(D)

4–5 mm 6–9 mm 10–14 mm

(V)

Kevyt Medium Voimakas

(L)

Kapea Medium Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

RB9X®-erikoiskumipohja

RB9X®, Rubber 9 Extreme, on Icebugin kuminen pohjamateriaali, joka takaa uskomattoman hyvän pidon alustalla kuin alustalla. Materiaali on suunniteltu erityisesti ääriolosuhteisiin, kuten märälle kalliolle ja puulle.

Vettä imemätön

Märissä olosuhteissa on tärkeää, että kenkä pysyy kevyenä ja pitää hyvin muotonsa. Vettä imemättömät pintamateriaalit pitävät kengän kastuessaankin kevyenä.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.