Adak M BUGrip Woolpower

Nupukkinahkaiset miesten nastakengät korkealla varrella.

219,95 

Poista

Tuotenumero: H41001-9B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Miesten lämpimät nupukkinahkaiset talvikengät älynastapohjalla. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Klassisen tyylikkään kengän pinta on öljyttyä DriTan®-nupukkinahkaa ja varsi huovutettua merinovillaa. Varren yläosan huopa on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Woolpower®-merinovillasekoitehuopa on 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Laadukas nupukkinahka ikääntyy kauniisti, ja sitä on helppo huoltaa. DriTan™-menetelmä vähentää merkittävästi nahan työstön aikana käytettävien kemikaalien määrää ja minimoi jäteveden tuotannon.

Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle arvioitaessa nahan työstöstä aiheutuva ympäristövaikutuksia. Tuotannon ympäristöluokittelun myöntää Leather Working Group Ltd, joka arvioi nahan parkitsemista koskevien ympäristövaatimusten noudattamista.

Kenkä on vedenpitävän GRS-sertifioidusta kierrätyspolyesteristä 50-prosenttisesti valmistetun BUGdri®-kalvon ansiosta.

Tukeva välipohja ja korkea varsi tekevät kengästä vakaan pitkillä kävelyretkillä. Nauhoituksen avulla kengän istuvuutta on helppo säätää. Lisäksi korkea varsi suojaa lumelta ja kylmältä. Kengän leveä lesti sopii hyvin pohjoismaiseen jalkaan.

Kengän eristeenä käytetään kierrätettyä ja biohajoavaa PrimaLoft® Bio™ -eristettä. Lämmin vuori on Bluesign®-standardit täyttävää polyesterifleeceä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla.

Pohjallinen on valmistettu osittain biomassasta. Kyseessä on Bloom™-pohjallinen, jossa osa perinteisestä EVA-solumuovista on korvattu vesistöistä kerätyllä levällä.

Pohjallisen pinta on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Woolpower®-merinovillasekoitehuopa on 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Merinovilla on mulesing-vapaata ja lähtöisin Etelä-Amerikasta. Merinovilla on luonnostaan huono kasvualusta mikrobeille, joten pohjallinen säilyy raikkaana pidempään.

Talvikengissä on BUGrip®-älynastapohjat 17 hiiliteräsnastalla. BUGrip®-pohjien älynastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Ulkona älynastat pureutuvat jäähän ja lumeen ja antavat pidon. Kovilla alustoilla nastat taas painuvat hieman pohjan sisään. Yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa nastat takaavat kunnon pidon peilijäälle asfaltille. Kenkien pohjakumista 20 % on kierrätettyä.

Väri

Coffee/Grey

Lestin leveys

Leveä

Pinta

DriTan®-nupukkinahka, "Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle.", Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa, GRS-sertifioidusta kierrätyspolyesteristä 50-prosenttisesti valmistettu vedenpitävä BUGdri®-kalvo

Sisus

Kierrätetty ja biohajoava PrimaLoft® Bio™ -eriste, Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty polyesterinen terryfleecevuori

Pohjallinen

EVA:sta ja leväkasviperäisestä biomassasta valmistettu Bloom™-pohjallinen, Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa

Välipohja

EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

BUGrip®-pohja 17:llä hiiliteräsnastalla, 20 % kierrätettyä kumia

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vedenpitävä BUGdri®-kalvo

BUGdri®-teknologia on kehitetty pitämään jalat kuivina. Pintamateriaalin ja vuorin väliin on laminoitu ohut, hengittävä kalvo, joka suojaa jalkaa vedeltä. Kalvon vedenpitävyys on 10,000 mm (JIS-standardin mukaan) ja hengittävyys 1,000 g / m² / 24 h.

Adak M BUGrip Woolpower Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)
40 7 6 26,0
40,5 7.5 6.5 26,5
41 8 7 26,9
41,5 8.5 7.5 27,3
42 9 8 27,7
42,5 9.5 8.5 28,1
43 10 9 28,6
44 10.5 9.5 29,0
45 11 10 29,4
45,5 11.5 10.5 29,8
46 12 11 30,2
47 13 12 31,1
EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin