Adak W Michelin Wic Woolpower

Nupukkinahkaiset naisten kitkakengät korkealla varrella.

199,95 

Poista

Tuotenumero: H41002-0C

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten nupukkinahkainen lämmin kitkakenkä korkealla varrella. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Klassisen tyylikkään kengän pinta on öljyttyä DriTan®-nupukkinahkaa ja varsi huovutettua merinovillaa. Varren yläosan huopa on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Woolpower®-merinovillasekoitehuopa on 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Laadukas nupukkinahka ikääntyy kauniisti, ja sitä on helppo huoltaa. DriTan™-menetelmä vähentää merkittävästi nahan työstön aikana käytettävien kemikaalien määrää ja minimoi jäteveden tuotannon.

Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle arvioitaessa nahan työstöstä aiheutuva ympäristövaikutuksia. Tuotannon ympäristöluokittelun myöntää Leather Working Group Ltd, joka arvioi nahan parkitsemista koskevien ympäristövaatimusten noudattamista.

Kenkä on vedenpitävän GRS-sertifioidusta kierrätyspolyesteristä 50-prosenttisesti valmistetun BUGdri®-kalvon ansiosta.

Tukeva välipohja ja korkea varsi tekevät kengästä vakaan pitkillä kävelyretkillä. Nauhoituksen avulla kengän istuvuutta on helppo säätää. Lisäksi korkea varsi suojaa lumelta ja kylmältä. Kengän leveä lesti sopii hyvin pohjoismaiseen jalkaan.

Kengän eristeenä käytetään kierrätettyä ja biohajoavaa PrimaLoft® Bio™ -eristettä. Lämmin vuori on Bluesign®-standardit täyttävää polyesterifleeceä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla.

Pohjallinen on valmistettu osittain biomassasta. Kyseessä on Bloom™-pohjallinen, jossa osa perinteisestä EVA-solumuovista on korvattu vesistöistä kerätyllä levällä.

Pohjallisen pinta on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Woolpower®-merinovillasekoitehuopa on 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Merinovilla on mulesing-vapaata ja lähtöisin Etelä-Amerikasta. Merinovilla on luonnostaan huono kasvualusta mikrobeille, joten pohjallinen säilyy raikkaana pidempään.

Kenkien pohjat on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, suunnittelivat yhdessä ainutlaatuisen kitkapohjan. Icebug-kitkakengät tarjoavat parasta nastatonta pitoa talven liukkaisiin olosuhteisiin. Fiber Lite -pohjassa on käytetty 20 % vähemmän kumia verrattuna tavalliseen pohjarakenteeseen.

Väri

Coffee/Grey

Lestin leveys

Leveä

Pinta

DriTan®-nupukkinahka, "Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle.", Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa, GRS-sertifioidusta kierrätyspolyesteristä 50-prosenttisesti valmistettu vedenpitävä BUGdri®-kalvo

Sisus

Kierrätetty ja biohajoava PrimaLoft® Bio™ -eriste, Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty polyesterinen terryfleecevuori

Pohjallinen

EVA:sta ja leväkasviperäisestä biomassasta valmistettu Bloom™-pohjallinen, Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa

Välipohja

EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja, Fiber Lite -pohjassa 20 % vähemmän kumia kuin tavallisesti

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Vedenpitävä BUGdri®-kalvo

BUGdri®-teknologia on kehitetty pitämään jalat kuivina. Pintamateriaalin ja vuorin väliin on laminoitu ohut, hengittävä kalvo, joka suojaa jalkaa vedeltä. Kalvon vedenpitävyys on 10,000 mm (JIS-standardin mukaan) ja hengittävyys 1,000 g / m² / 24 h.

Adak W Michelin Wic Woolpower Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
36 5.5 3 23,5
36,5 6 3.5 23,9
37 6.5 4 24,3
37,5 7 4.5 24,8
38 7.5 5 25,2
39 8 5.5 25,6
40 8.5 6 26,0
40,5 9 6.5 26,5
41 9.5 7 26,9
41,5 10 7.5 27,3
42 10.5 8 27,7
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin