Arcus W BUGrip

Hyvin vaimennettu nastakenkä naisille.

179,95 

Poista

Tuotenumero: H70006-9B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Kenkien pinta on Bluesign®-standardin mukaista, 100 % kierrätettyä PET-polyesteriä. Kenkien yläosa on hengittävää ja pehmeää mesh-kangasta. Kantapään kohdalla on käytetty vahvempaa materiaalia hyvän vakauden takaamiseksi. Lisäksi kenkää kiertää TPU-muovinen kuraosa, joka on kuumasaumattu kengän ympärille. Materiaalina TPU kestää erittäin hyvin kulutusta ja vaihtelevia sääolosuhteita. Kenkien pinnassa on heijastavia yksityiskohtia, jotka tuovat suojaa pimeällä liikkuessa.

Välipohja on valmistettu puristusmuovatusta EVA-materiaalista, joka mahdollistaa kengälle hyvin reagointikyvyn ja mukavan juoksutuntuman. Välipohjan perinteinen EVA-solumuovi on korvattu 20-prosenttisesti BLOOM®-vaahtomuovilla, joka on ympäristön kannalta kestävämpi vaihtoehto. Hyvän välipohjavaimennuksen ansiosta kenkä soveltuu hyvin pitkille matkoille tai muuten vahvempaa vaimennusta hakevalle. Välipohja on myös erittäin rullaava, ja vie askelta tehokkaasti kantapäästä kohti päkiää.

Pohjallinen on irrotettava Ortholite Hybrid®-pohjallinen, joka on erittäin hengittävä ja kevyt. Pohjallisen kangas on Bluesign®-standardin mukainen ja GRS-sertifioitu. Kangas on värjätty käyttäen Solution Dye-tekniikkaa. Solution Dye -värjäys kuluttaa perinteistä väripesutekniikkaa vähemmän vettä, kemikaaleja ja energiaa.

BUGrip pohjan 13 älykästä hiiliteräsnastaa luovat vakaan pidon kaikenlaisilla alustoilla. Icebug-nastakenkien BUGrip-pohjan ainutlaatuiset älynastat reagoivat alustaan joko uppoamalla alustaan tai painumalla kovalla alustalla hieman pohjakumin sisään. Askeleesi ei pääse lipsumaan liikkuessa, vaan juokseminen on luonnollista. Tämän ansioista myös juoksuasentosi pysyy neutraalina.

Väri

NightSky/Mint

Lestin leveys

Normaali

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen RipStop-tekstiili, Suojaava TPU Mudguard -vahvike

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen tekstiili

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™, Irrotettava, Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen tekstiili

Välipohja

Kevyt EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

BUGrip®-pohja 13:lla hiiliteräsnastalla

Paino

275 g (US W 7.5)

Droppi

6 mm

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Arcus W BUGrip Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
36 5.5 3 22,7
36,5 6 3.5 23,1
37 6.5 4 23,5
37,5 7 4.5 23,9
38 7.5 5 24,3
39 8 5.5 24,8
40 8.5 6 25,2
40,5 9 6.5 25,6
41 9.5 7 26,0
41,5 10 7.5 26,5
42 10.5 8 26,9
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin