Ale!

Ava Biosole

Nupukkinahkaiset ja vedenpitävät kävelykengät naisille ja miehille.

107,97 

Poista

Tuotenumero: F88024-0C

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Ava on pelkistetty ja minimalistisen tyylikäs kenkä käytettäväksi missä tahansa.

Kengän pintamateriaali on laadukasta öljykäsiteltyä nupukkinahkaa. Tämä tekee kengästä heti käyttövalmiin ja helppohoitoisen. DriTan® -öljykäsitelty nupukkinahka ikääntyy kauniisti ja kestää siistinä koko kenkien elinkaaren. DriTan® -öljykäsittely on myös ympäristöä säästävä ja ekologinen valinta. Dritan®-menetelmässä käytetään huomattavasti vähemmän vettä ja kemikaaleja verrattuna muihin yleisesti käytettyihin kyllästysmenetelmiin.

BUGdri®-kalvo tekee Avasta täydellisen kengän ympärivuotiseen käyttöön. BUGdri®-kalvo pitää jalkasi kuivana vaihtelevissakin sääolosuhteissa. Kenkien kalvo on valmistettu 50% kierrätetystä polyesteristä. BOA® -nauhoituksen ansioista kenkien istuvuus on helposti säädettävissä. Toimiva nauhoitus yhdistettynä täysvaimennettuun BUGforce®-välipohjaan takaa kengille erinomaisen käyttömukavuuden.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Kenkien Biosole-kumipohja on valmistettu suurelta osin luonnonkumista. Biosole-pohjassa yhdistyy erinomainen pitävyys, kulutuskestävyys sekä mukavuus.

Väri

Grape

Pinta

DriTan® öljykäsitelty nupukkinahka, LWG kultataso

Sisus

"Bluesign®-standardin mukainen 100% kierrätetystä PET-polyesteristä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla"

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™, Irrotettava, Bluesign®-standardin mukainen kierrätyspolyesterinen ja Solution Dye -värjätty tekstiili

Välipohja

BUGforce®, EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

Biosole™- erikoiskumipohja, 62% luonnon kumia

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Boa®-kiinnitys

Kengissä on kätevä ja helppokäyttöinen Boa®-kiinnitys.

Vedenpitävä BUGdri®-kalvo

BUGdri®-teknologia on kehitetty pitämään jalat kuivina. Pintamateriaalin ja vuorin väliin on laminoitu ohut, hengittävä kalvo, joka suojaa jalkaa vedeltä. Kalvon vedenpitävyys on 10,000 mm (JIS-standardin mukaan) ja hengittävyys 1,000 g / m² / 24 h.

Ava Biosole Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US UK Kengän sisämitta (cm)
EUR US UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin