Boda M BUGrip

Mokkanahkaiset ja lämpimät nastakenkä-nilkkurit miehille.

169,95 

Poista

Tuotenumero: H41005-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Miesten lämpimät mokkanahkaiset talvinilkkurit älynastapohjalla. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Tämän nastallisen talvinilkkurin pinta on vettähylkivää mokkanahkaa. Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle arvioitaessa nahan työstöstä aiheutuva ympäristövaikutuksia. Tuotannon ympäristöluokittelun myöntää Leather Working Group Ltd, joka arvioi nahankäsittelyä koskevien ympäristövaatimusten noudattamista. Kenkää kiertää ProtecPU™-vahvike, joka suojaa kenkiä märältä ja loskalta.

Kengän puolikorkeassa varressa on joustavat sivuosat, jotka tekevät pukemisesta helppoa. Tukeva välipohja tekee kengästä vakaan kävellessä. Kengän leveä lesti sopii hyvin pohjoismaiseen jalkaan.

Kengän PrimaLoft® Bio™ -eriste ja Bluesign®-standardin mukainen fleecevuori pitävät jalat lämpiminä. Bluesign®-sertifioidut materiaalit on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja ne ovat tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Fleecevuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Pohjallinen on valmistettu osittain biomassasta. Kyseessä on Bloom™-pohjallinen, jossa osa perinteisestä EVA-solumuovista on korvattu vesistöistä kerätyllä levällä.

Pohjallisen pinta on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Woolpower®-merinovillasekoitehuopa on 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Merinovilla on mulesing-vapaata ja lähtöisin Etelä-Amerikasta. Merinovilla on luonnostaan huono kasvualusta mikrobeille, joten pohjallinen säilyy raikkaana pidempään.

Talvinilkkurissa on BUGrip®-älynastapohjat 17 hiiliteräsnastalla. BUGrip®-pohjien älynastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Ulkona älynastat pureutuvat jäähän ja lumeen ja antavat pidon. Kovilla alustoilla nastat taas painuvat hieman pohjan sisään. Yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa nastat takaavat kunnon pidon peilijäälle asfaltille. Kenkien pohjakumista 20 % on kierrätettyä.

Väri

Black

Lestin leveys

Leveä

Pinta

Mokkanahka, "Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle.", Suojaava ProtecPU™-vahvike

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen fleecevuori, Kierrätetty ja biohajoava PrimaLoft® Bio™ -eriste

Pohjallinen

EVA:sta ja leväkasviperäisestä biomassasta valmistettu Bloom™-pohjallinen, Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa

Välipohja

EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

BUGrip®-pohja 17:llä hiiliteräsnastalla, 20 % kierrätettyä kumia

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Boda M BUGrip Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)
40 7 6 26,0
40,5 7.5 6.5 26,5
41 8 7 26,9
41,5 8.5 7.5 27,3
42 9 8 27,7
42,5 9.5 8.5 28,1
43 10 9 28,6
44 10.5 9.5 29,0
45 11 10 29,4
45,5 11.5 10.5 29,8
46 12 11 30,2
47 13 12 31,1
EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin