Boda W Michelin Wic

Mokkanahkaiset ja lämpimät kitkakenkä-nilkkurit naisille.

169,95 

Poista

Tuotenumero: H41006-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten lämpimät mokkanahkaiset kitkakenkä-nilkkurit. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Tämän talvinilkkurin pinta on vettähylkivää mokkanahkaa. Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle arvioitaessa nahan työstöstä aiheutuva ympäristövaikutuksia. Tuotannon ympäristöluokittelun myöntää Leather Working Group Ltd, joka arvioi nahankäsittelyä koskevien ympäristövaatimusten noudattamista. Kenkää kiertää ProtecPU™-vahvike, joka suojaa kenkiä märältä ja loskalta.

Kengän puolikorkeassa varressa on joustavat sivuosat, jotka tekevät pukemisesta helppoa. Tukeva välipohja tekee kengästä vakaan kävellessä. Kengän leveä lesti sopii hyvin pohjoismaiseen jalkaan.

Kengän PrimaLoft® Bio™ -eriste ja Bluesign®-standardin mukainen fleecevuori pitävät jalat lämpiminä. Bluesign®-sertifioidut materiaalit on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja ne ovat tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Fleecevuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Pohjallinen on valmistettu osittain biomassasta. Kyseessä on Bloom™-pohjallinen, jossa osa perinteisestä EVA-solumuovista on korvattu vesistöistä kerätyllä levällä.

Pohjallisen pinta on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Woolpower®-merinovillasekoitehuopa on 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Merinovilla on mulesing-vapaata ja lähtöisin Etelä-Amerikasta. Merinovilla on luonnostaan huono kasvualusta mikrobeille, joten pohjallinen säilyy raikkaana pidempään.

Nilkkurin pohja on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta, joka on suunniteltu yhteistyössä rengasasiantuntija Michelinin kanssa. Icebug-kitkakengät tarjoavat parasta nastatonta pitoa talven liukkaisiin olosuhteisiin. Fiber Lite -pohjassa on käytetty 20 % vähemmän kumia verrattuna tavalliseen pohjarakenteeseen.

Väri

Black

Lestin leveys

Leveä

Pinta

Mokkanahka, "Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle.", Suojaava ProtecPU™-vahvike

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen fleecevuori, Kierrätetty ja biohajoava PrimaLoft® Bio™ -eriste

Pohjallinen

EVA:sta ja leväkasviperäisestä biomassasta valmistettu Bloom™-pohjallinen, Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa

Välipohja

EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja, Fiber Lite -pohjassa 20 % vähemmän kumia kuin tavallisesti

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Boda W Michelin Wic Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
36 5.5 3 23,5
36,5 6 3.5 23,9
37 6.5 4 24,3
37,5 7 4.5 24,8
38 7.5 5 25,2
39 8 5.5 25,6
40 8.5 6 26,0
40,5 9 6.5 26,5
41 9.5 7 26,9
41,5 10 7.5 27,3
42 10.5 8 27,7
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin