Cortina-L BUGrip

Tyylikäs ja urheilullinen nastakenkä, joka on helppo pukea.

180,00 

Poista

Tuotenumero: 55316-9A

Tuotekuvaus

Lämmin, kevyt ja tyylikäs urheilullinen nastakenkä naisille.

Kenkien pintakangas on RipStop-tekstiiliä. Materiaali on samaa, jota käytetään muun muassa laskuvarjoissa, kuumailmapalloissa sekä ultraohuissa riippumatoissa sen keveyden ja lujuuden vuoksi. Tämän ”modernin silkin” erityinen kudonta estää kangasta purkautumasta ja repeämästä.

Näiden nastakenkien pukeminen on helppoa ja nopeaa sivuvetoketjun ansiosta. Joustavan varsi takaa, että kenkä sopii hyvin erikokoisille jaloille sekä käytettäväksi myös housujen lahkeiden päällä.

Pakkanen ei pääse puremaan jalkojasi kengän sisuksen fleecevuoren ansiosta.

Kenkien pohjien 16 älykkäästi toimivaa ja kestävää hiiliteräsnastaa mahdollistavat liikkumisen liukkaissakin olosuhteissa. Icebug-älynastakengillä voit kävellä turvallisesti ja mukavasti kaikissa talvikeleissä. Icebugien erinomaisuus piilee niiden ainutlaatuisissa BUGrip®-pohjissa, joiden jokainen nasta toimii itsenäisesti ja älykkäästi. Yhdessä karkeasti kuvioidun kumipohjan kanssa nastat antavat tehokkaan pidon. Nauti rennosta askeleesta, vaikka peilijäällä, sillä Icebug-nastakengät huolehtivat pidosta.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Lisää ostoskoriin