DTS2 M BUGrip

Nastalenkkari hyvällä vaimennuksella.

129,00 

Poista

Tuotenumero: D5411-9C

Tuotekuvaus

Hyvin vaimentava ja tilavalla lestillä varustettu miesten nastalenkkari aktiiviseen lenkkeilyyn.

Pintamateriaali on tuulenpitävää ja helppohoitoista RipStop-tekstiiliä. Mikromokkanahkaiset laminoinnit muotoilevat kenkää ja suojaavat varpaita ollen samalla keveitä.

Jalkaholvin kiertojäykiste ja välipohjan täysvaimennus tekevät nastakengästä erinomaisen lievästi ylipronatoivalle ja neutraalisti askeltavalle juoksijalle.

Kengän sisus on nopeasti kuivuvaa verkkovuorta.

Kenkien pohjiin on valettu 19 hiiliteräksistä älynastaa, joiden ansioista voit juosta vapaasti joka kelillä. Askeleesi ei lipsu kovissakaan vedoissa, vaan juokseminen on varmaa ja luonnollista. Juoksuasento säilyy neutraalina, joten Icebug-nastakengillä juokseminen on paitsi turvallista, niin myös rentoa ja nautinnollista. Icebug-nastakenkien BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan joka askeleella – peilijäältä asfaltille. Voit keskittyä tärkeimpään, omaan suoritukseesi, olosuhteista piittaamatta, kun Icebug huolehtii pidosta.

Suosittelemme valitsemaan näistä kengistä yhden numeron suuremman koon kuin tavallisesti.

Väri

Black/Cobalt

Lestin leveys

Leveä

Pinta

RipStop-tekstiili, Laminoitu mikromokkanahka

Sisus

Nopeasti kuivuva verkkovuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 19:llä hiiliteräsnastalla

Paino

300 g (US M 9)

Droppi

12 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt Medium

Vakaa

(D)
4–5 mm 6–9 mm

10–14 mm

(V)
Kevyt Medium

Voimakas

(L)
Kapea Medium

Leveä

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin