DTS2 W BUGrip

Nastalenkkari hyvällä vaimennuksella.

129,00 

Poista

Tuotenumero: D5412-9C

Tuotekuvaus

Hyvin vaimentava ja tilavalla lestillä varustettu naisten nastalenkkari aktiiviseen lenkkeilyyn.

Kenkien pinta on tuulenpitävää ja helppohoitoista RipStop-tekstiiliä. Mikromokkanahkaiset laminoinnit muotoilevat kenkää ja suojaavat varpaita säilyttäen samalla kengän keveyden.

Kiertojäykiste jalkaholvissa ja täysvaimennus välipohjassa tekevät nastakengästä erinomaisen lievästi ylipronatoivalle ja neutraalisti askeltavalle juoksijalle.

Kenkä kuivuu nopeasti verkkovuoren ansiosta.

Näissä nastakengissä on karkeasti kuvioitu kumipohja, johon on valettu 19 hiiliteräksistä älynastaa. Ne muodostavat BUGrip®-pohjan, joiden ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi antaen aina parhaan mahdollisen pidon. BUGrip®-pohjan ansiosta voit juosta rennosti, vaikka peilijäällä, ja askel ei lipsu. Kun juoksu on varmaa, juoksuasento säilyy neutraalina. Siksi Icebug-nastakenkien käyttäminen on paitsi turvallista, niin myös rentoa ja nautinnollista. Voit nauttia juoksusta kaikilla alustoilla Icebugin huolehtiessa pidosta.

Suosittelemme valitsemaan näistä kengistä yhden numeron suuremman koon kuin tavallisesti.

Väri

Charcoal/Azure

Lestin leveys

Leveä

Pinta

RipStop-tekstiili, Laminoitu mikromokkanahka

Sisus

Nopeasti kuivuva verkkovuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 19:llä hiiliteräsnastalla

Paino

270 g (US W 7.5)

Droppi

12 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt Medium

Vakaa

(D)
4–5 mm 6–9 mm

10–14 mm

(V)
Kevyt Medium

Voimakas

(L)
Kapea Medium

Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin