DTS3 W BUGrip GTX

139,00 

Vedenpitävä nastalenkkari hyvällä vaimennuksella.

Poista

Tuotenumero: D5428-9B

Tuotekuvaus

Vedenpitävä, hyvin vaimentava ja tilavalestinen naisten nastalenkkari. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pinta, polyesterinen verkkokangas, hengittää hyvin ja on kevyttä. Saumaton TPU vahvistaa kantapään ja kärjen alueita.

Kiertojäykiste jalkakolvissa ja täysvaimennus välipohjassa tekevät näistä nastakengistä erinomaisen lievästi ylipronatoivalle ja neutraalisti askeltavalle juoksijalle.

GORE-TEX® Extended Comfort pitää vettä antaen kengän samalla hengittää. Näin kosteus pääsee haihtumaan kenkien sisältä, mutta jalkasi pysyvät kuivina.

Kenkien ainutlaatuinen BUGrip®-pohja muodostuu 19:sta hiiliteräsnastasta ja karkeasti kuvioidusta pohjasta. Niiden ansiosta voit juosta näillä nastalenkkareilla jopa peilijäällä, ja askel ei lipsu kovassakaan menossa. Kun askellus on varmaa, juoksuasento säilyy luonnollisena, ja juokseminen on paitsi turvallista, niin myös rentoa ja nautinnollista. Icebug-nastakenkien BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi antaen aina parhaan mahdollisen pidon. Voit nauttia huolettomasta juoksusta kaikilla alustoilla Icebugin huolehtiessa pidosta.

Huom. Suosittelemme valitsemaan tästä kengästä yhtä numeroa suuremmat kengät kuin tavallisesti.

Väri

Carbon/Black

Pinta

Polyesterinen verkkokangas, Saumaton TPU-suoja

Sisus

GORE-TEX® Extended Comfort

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 19:llä hiiliteräsnastalla

Paino

320 g (USL 7½)

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt Medium

Vakaa

(D)
4–5 mm 6–9 mm

10–14 mm

(V)
Kevyt Medium

Voimakas

(L)
Kapea Medium

Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Boa®-kiinnitys

Kengissä on kätevä ja helppokäyttöinen Boa®-kiinnitys.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.