DTS3 W BUGrip GTX

139,00 

Vedenpitävä nastalenkkari hyvällä vaimennuksella.

Poista

Tuotenumero: D5428-9A

Tuotekuvaus

Vedenpitävä ja hyvin vaimentava naisten nastalenkkari, jossa on tilava lesti. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintamateriaali on hyvin hengittävää ja kevyttä polyesterista verkkokangasta. Saumaton TPU tuo suojaa kantapään ja kärjen alueilla.

Kiertojäykiste jalkakolvissa ja täysvaimennus välipohjassa tekevät näistä nastakengistä erinomaisen lievästi ylipronatoivalle ja neutraalisti askeltavalle juoksijalle.

Vedenpitävyys on GORE-TEX® Extended Comfort -rakenteen ansiota. GORE-TEX® pitää veden loitolla antaen samalla kosteuden haihtua kengän sisältä.

19 hiiliteräsnastaa ja karkeasti kuvioi pohja muodostavat yhdessä Icebugin ainutlaatuisen BUGrip®-pohjan. Näillä nastalenkkareilla voit juosta jopa peilijäällä, ja askeleesi ei lipsu kovassakaan vauhdissa. Kun askellus on varmaa, juoksuasento säilyy luonnollisena. Icebug-nastakengillä juokseminen on sen takia paitsi turvallista, niin myös rentoa ja nautinnollista. Erityiset Icebug-nastakengistä tekee niiden BUGrip®-pohjien ”älynastat”. Ne toimivat itsenäisesti ja älykkäästi antaen aina parhaan mahdollisen pidon. Voit nauttia huolettomasta menosta Icebugin huolehtiessa pidosta.

Suosittelemme valitsemaan näistä kengistä yhden numeron suuremman koon kuin tavallisesti.

Väri

DkMagenta/Carbon

Pinta

Polyesterinen verkkokangas, Saumaton TPU-suoja

Sisus

GORE-TEX® Extended Comfort

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 19:llä hiiliteräsnastalla

Paino

320 g (US W 7.5)

Droppi

12 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt Medium

Vakaa

(D)
4–5 mm 6–9 mm

10–14 mm

(V)
Kevyt Medium

Voimakas

(L)
Kapea Medium

Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Boa®-kiinnitys

Kengissä on kätevä ja helppokäyttöinen Boa®-kiinnitys.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.