Ale!

Eide Wool Biosole

Merinovillainen ja pehmeä kävelykenkä naisille ja miehille.

77,97 

Poista

Tuotenumero: F88027-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Täydellisen mukavat kengät rentoon vapaa-aikaan, jonka valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota vastuullisuuteen ja kestävän kehityksen periaatteisiin.

Kengän pintamateriaali on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Woolpower®-merinovillasekoitehuopa on 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Kenkien merinovilla on mulesing-vapaata ja lähtöisin Etelä-Amerikasta. Villapäällisessä on vain yksi materiaalikerros, mikä minimoi liiman ja muiden materiaalien käytön.

Merinovillan luonnollisten ominaisuuksien ansiosta kenkä ei kerää hajuja itseensä, ja kengät pysyvät raikkaana pitkään. Merinovilla on kuituna luonnostaan antibakteerinen, ja materiaalin tärkein huoltotoimenpide on tuuletus. Merinovilla tasaa myös luonnostaan lämpötilan vaihteluita. Tästä johtuen kengät tuntuvat ´ kuumalla säällä viileältä ja kylmällä säällä lämpimältä.

Pohjallinen on valmistettu BLOOM®-vaahdosta, jossa perinteinen EVA-solumuovi on korvattu 20-prosenttisesti vesistöstä kerätyllä levällä. BLOOM-vaahtomuovin käyttö on ympäristön kannalta kestävämpi valinta. BLOOM-vaahtomuovin valmistamiseen ei tarvita raakaöljyä ja valmistus tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Pohjallisen pinta on valmistettu kenkien pintamateriaalin tapaan Woolpower®-merinovillatuotteiden ylijäämästä.

Kengän täysin vaimennettu BUGforce®-välipohja takaa kengälle erinomaisen käyttömukavuuden. Välipohjan EVA-solumuovi on korvattu 20-prosenttisesti BLOOM®-vaahdolla. Kenkien pohja on RB9X®-erikoiskumipohja, joka on 62 % luonnonkumia. RB9X® erikoiskuminen pohja takaa pidon vaihtelevillakin alustoilla.

Väri

Dark Grey

Sisus

Villa

Pohjallinen

Irrotettava

Välipohja

BUGforce®, EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

Biosole™- erikoiskumipohja, 62% luonnon kumia

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Eide Wool Biosole Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US UK Kengän sisämitta (cm)
EUR US UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin