Eli RB9X

Kevyt ja hengittävä unisex kesäkenkä, joka on erittäin mukava jalassa.

119,95 

Poista

Tuotenumero: F88025-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Eli on täydellinen valinta kesän kävelylenkeille ja vapaa-aikaan! Eli-kengissä yhdistyy urheilusandaalin ilmavuus sekä lenkkareiden tyylikkyys ja sporttisuus.

Bluesign®-sertifioidusta verkkokankaasta tehty mesh-päällinen takaa kengille erinomaisen hengittävyyden ja pitää jalat viileinä lämpiminäkin kesäpäivinä. Ergonomisesti muotoiltu lesti, memory foam -sisäpohjallinen sekä BUGforce™-välipohja auttavat askeltamaan rullaavasti ja luonnollisesti.

Helppoutta kenkien pukemiseen tuo kätevä kuminauhakiinnitys. Joustavan kuminauhan ansiosta kenkien pukeminen ja riisuminen on nopeaa ja vaivatonta – sujauta vain kenkä kevyesti jalkaasi ja olet valmiina päivän seikkailuihin!

Hyvin vaimennettu BUGforce™-välipohja mahdollistaa pehmeän tuntuman alustaan ja takaa 50 % paremman energianpalautuksen kuin tavallinen EVA-vaahtomuovivälipohja. Pitävä RB9X®-erikoiskumipohja takaa tehokkaan pidon myös märillä alustoilla, kuten liukkailla kivillä ja kallioilla.

Väri

Black

Lestin leveys

Leveä

Pinta

Neulottu verkkokangas, GRS-sertifioitu kierrätetty polyesteri, Solution dye -värjätty

Sisus

"Bluesign®-standardin mukainen 100% kierrätetystä PET-polyesteristä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla"

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™, Irrotettava, Bluesign®-standardin mukainen kierrätyspolyesterinen ja Solution Dye -värjätty tekstiili

Välipohja

BUGforce®, EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

RB9X®-erikoiskumipohja, 15 % kierrätettyä kumia

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

RB9X®-erikoiskumipohja

RB9X®, Rubber 9 Extreme, on Icebugin kuminen pohjamateriaali, joka takaa uskomattoman hyvän pidon alustalla kuin alustalla. Materiaali on suunniteltu erityisesti ääriolosuhteisiin, kuten märälle kalliolle ja puulle.

Eli RB9X Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US UK Kengän sisämitta (cm)
EUR US UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin