Forester M Michelin Wic

170,00 

Nupukkinahkainen kitkakenkä-nilkkuri miehille.

Poista

Tuotenumero: G09001-0B

Tuotekuvaus

Miesten nilkkuri-mallinen kitkakenkä. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Pintamateriaali on nupukkinahkaa, joka tunnetaan vahvana ja laadukkaana materiaalina. Luonnollinen nupukkinahka on myös ajaton ja aina tyylikäs valinta.

Kenkien leveähkö lesti sopii pohjoismaiseen jalkaan. Nauhat kulkevat kevyesti metallisissa nauhalenkeissä. Pehmestettu iltti lisää mukavuutta.

Lämmin fleecevuori eristää kylmältä.

Kenkien pohjat ovat erityistä Icebug Michelin Wic -kumiseosta, joka aikaansaa kitkakenkien tehokkaan pidon. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, ja Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, yhdistivät voimansa. Yhteisen suunnittelutyön tuloksena syntyivät Icebug-kitkakengät. Kitkakengät sopivat sekä jäälle että lumelle, ja ne tarjoavat parasta nastatonta pitoa talveen. Voit kävellä Icebug-kitkakengillä huoletta kaikissa talviolosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

Väri

Dijon

Pinta

Nupukkinahka, Mokkanahka

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Memory Foam -pohjallinen, Irrotettava

Välipohja

EVA

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Miehille

Kengät on suunniteltu erityisesti miesten jaloille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.