Forester M Michelin Wic

170,00 

Nupukkinahkainen kitkakenkä-nilkkuri miehille.

Poista

Tuotenumero: G09001-0B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Miesten nilkkuri-mallinen kitkakenkä. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Pintamateriaali on nupukkinahkaa, joka tunnetaan vahvana ja laadukkaana materiaalina. Luonnollinen nupukkinahka on myös ajaton ja aina tyylikäs valinta.

Kenkien leveähkö lesti sopii pohjoismaiseen jalkaan. Nauhat kulkevat kevyesti metallisissa nauhalenkeissä. Pehmestettu iltti lisää mukavuutta.

Lämmin fleecevuori eristää kylmältä.

Kenkien pohjat ovat erityistä Icebug Michelin Wic -kumiseosta, joka aikaansaa kitkakenkien tehokkaan pidon. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, ja Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, yhdistivät voimansa. Yhteisen suunnittelutyön tuloksena syntyivät Icebug-kitkakengät. Kitkakengät sopivat sekä jäälle että lumelle, ja ne tarjoavat parasta nastatonta pitoa talveen. Voit kävellä Icebug-kitkakengillä huoletta kaikissa talviolosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

Väri

Dijon

Pinta

Nupukkinahka, Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee hopeatasolle

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen fleecevuori, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla

Pohjallinen

Leväkasveista valmistettu Bloom™ pohjallinen., Woolpower®-kierrätysvillasta valmistettu huopa., Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.