Forester W Michelin Wic

170,00 

Nupukkinahkainen kitkakenkä-nilkkuri naisille.

Poista

Tuotenumero: G09002-0B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten nilkkuri-mallinen kitkakenkä. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Pinta näissä kengissä on nupukkinahkaa, joka tunnetaan vahvana ja laadukkaana materiaalina. Nupukkinahka on myös ajaton ja tyylikäs kenkien materiaali.

Leveähkö lesti on sopiva pohjoismaiseen jalkaan. Nauhat kulkevat laadukkaissa metallisissa nauhalenkeissä, ja nauhoituksella istuvuus on säädettävissä kevyesti. Pehmestettu iltti tuo mukavuutta.

Fleecevuori pitää pakkasen loitolla ja on mukavan pehmeä.

Kenkien pohjat ovat erityistä kumiseosta, jonka ovat yhteistyössä suunnitelleet pitävien kenkien asiantuntija Icebug sekä pitävien autonrenkaiden asiantuntija Michelin. Suunnittelutyön tuloksena syntyivät Icebug Michelin Wic -kitkakengät. Nämä kitkakengät sopivat sekä jäälle että lumelle, ja ne tarjoavat parasta nastatonta pitoa talveen. Icebug-kitkakengillä voit kävellä rennosti kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla.

Väri

Dijon

Pinta

Nupukkinahka, Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee hopeatasolle

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen fleecevuori, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla

Pohjallinen

Leväkasveista valmistettu Bloom™ pohjallinen., Woolpower®-kierrätysvillasta valmistettu huopa., Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.