Grove W BUGrip

185,00 

Nupukkinahkainen korkeavartinen nastakenkä naisille.

Poista

Tuotenumero: G09003-9B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten varrellinen nastakenkä, jonka pinta on nupukkinahkaa ja tekstiiliä.

Nupukkinahka näyttää tyylikkäältä ja on klassinen kenkien materiaali. Vahva tekstiili muodostaa kengän varsiosan. Yksinkertainen muotoilu tekee kengästä ajattoman.

Korkea varsi on lämmin ja suojaa lumelta ja loskalta. Pitkä sivuvetoketju tekee kenkien pukemisesta helppoa.

Jalat pysyvät lämpiminä, koska kenkien sisällä on lämmin fleecevuori.

Nastoitetuissa pohjissa on 14 erittäin kovaa ja kestävää hiiliteräksistä nastaa. Nastakengät antavat luotettavan pidon ja vapauttavat sinut liikkumaan rennosti ja turvallisesti. Icebug-nastakenkien BUGrip®-pohjien älynastat reagoivat alustaan: pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta.

Väri

Coffee

Pinta

Nupukkinahka, Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee hopeatasolle, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen fleecevuori, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla

Pohjallinen

Leväkasveista valmistettu Bloom™ Sport -pohjallinen, joka sisältää 20 % levän perusseosta, Woolpower®-kierrätysvillasta valmistettu huopa., Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA

Pohja

BUGrip®-pohja 14:llä hiiliteräsnastalla, 20 % kierrätettyä kumia

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Grove W BUGrip Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
36 5.5 3 23,5
36,5 6 3.5 23,9
37 6.5 4 24,3
37,5 7 4.5 24,8
38 7.5 5 25,2
39 8 5.5 25,6
40 8.5 6 26,0
40,5 9 6.5 26,5
41 9.5 7 26,9
41,5 10 7.5 27,3
42 10.5 8 27,7
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.