Grove W Michelin Wic

175,00 

Nupukkinahkainen kitkakenkä.

Poista

Tuotenumero: G09003-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten varrellinen kitkakenkä, jonka pinta on nupukkinahkaa ja tekstiiliä.

Kengän pinnan öljytty nupukkinahka on on tyylikästä ja kauniisti patinoituvaa. Vahvasta tekstiilistä tehty varsi lämmittää ja suojaa lumelta. Muotoilu on ajaton ja tyylikäs.

Kengän varren sivuvetoketju tekee kengän pukemisesta helppoa.

Pakkasen purevuudelta eristää kengän sisuksen lämmin fleecevuori.

Kenkien pohjat on tehty Icebug-kitkakenkien Michelin Wic -kumiseoksesta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, ovat yhdistäneet voimansa, ja pitkän yhteisen suunnittelutyön tuloksena ovat syntyneet Icebug-kitkakengät. Icebug-kitkakengät sopivat sekä jäälle että lumelle, ja ne tarjoavat sinulle parasta nastatonta pitoa talveen. Icebug-kitkakengillä voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

Väri

Black

Pinta

Nupukkinahka, Polyesteri-tekstiili

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Memory Foam -pohjallinen (PU), Irrotettava

Välipohja

EVA

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.