Haze W Mid Biosole GTX

Naisten vedenpitävät ja kevyet ulkoilukengät mid-varrella.

199,95 

Poista

Tuotenumero: G93018-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Vedenpitävät ja kevyet ulkoilukengät miehille. Haze sopii monipuolisuudensa ansiosta käytettäväksi niin pidemmillä vaelluksella kuin jokapäiväisessä käytössä kaupungillakin.

GORE-TEX® -kalvo tekee kengistä vedenpitävät. Kalvo pitää veden kenkien ulkopuolella, mutta päästää kosteuden haihtumaan lävitseen ja jalat kuivina.
Kenkien GORE-TEX® täyttää kansainvälisen OEKO-TEX® 100 -sertifiointijärjestelmän kriteerit. Sertifikaatti rajoittaa haitallisten kemikaalien käyttöä ja takaa materiaalin turvallisuuden käyttäjälle. Koko kengän ympäri kiertävä TPU-laminointi takaa hyvän ja vahvan suojan kaikenlaisissa ympäristöissä. Materiaalina TPU on erittäin hyvin kulutuksen- ja säänkestävää.

Kenkien pintakangas on vahvaa polyesteriä. Kangas on valmistettu Bluesign®-standardin periaatteita noudattaen. Pintakangas on ihanteellista materiaalia ulkoilukenkiin, joissa tavoitellaan samanaikaisesti keveyttä ja kestävyyttä.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, jonka kangas on 100% kierrätettyä, Bluesign®-sertifioitua polyesteriä. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Täysin vaimennettu BLOOM-välipohja lisää kengän kiertojäykkyyttä.

Kenkien Biosole™-erikoiskumipohja tarjoaa pitoa ja pysyy pehmeänä ja joustavana myös kylmällä säällä. Ominaisuuden ansiosta kengät sopivat loistavasti ympärivuotiseen käyttöön.

Väri

PeatGrey

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen tekstiili, Suojaava TPU Mudguard -vahvike

Sisus

GORE-TEX® Extended Comfort, Bluesign®, OEKO-TEX®-standardi 100

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™, Irrotettava, Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen tekstiili

Välipohja

Kevyt EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

Biosole™- erikoiskumipohja, 62% luonnon kumia

Droppi

7 mm

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Boa®-kiinnitys

Kengissä on kätevä ja helppokäyttöinen Boa®-kiinnitys.

Lisää ostoskoriin