Horizon W RB9X

115,00 

Kevyt ja hengittävä ulkoilukenkä.

Poista

Tuotenumero: G93004-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten kevyt ja hengittävä ulkoilukenkä sorateille ja maastoon. Rakennettu juoksukengän päälle. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintamateriaali on kevyttä ja kestävää verkkokangasta Bluesign®-standardin mukaista kierrätettyä polyesteriä. TPU Mudguard -vahvikkeet suojaavat varvastilaa ka kantakuppia. Kengän pintamateriaali on Bluesign®-standardit täyttävä kierrätyspolyesteria. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kengän pehmustettu suuaukko ja säädeltävä nauhoitus lisää kengän istuvuutta. Normaali lesti yhdistettynä leveämpään varvastilaan on täydellinen yhdistelmä pitkille juoksulenkeille vaihtelevassa maastossa. Kengän pehmustettu suuaukko ja säädeltävä nauhoitus lisää kengän istuvuutta. Tukeva kenkä, jossa on 7 mm:n drop.

Sisäpuolen tekstiili on Bluesign®-sertifioitua kierrätetty polyesteria. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys. Kengän pintamateriaali on Bluesign®-standardit täyttävä kierrätyspolyesteria. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kengässä on irrotettava ergonominen OrthoLite®-pohjallinen. Täysin vaimennettu välipohja lisää kiertojäykkyyttä. RB9X®-erikoiskuminen pohja takaa tehokkaan pidon vaihtelevilla alustoilla ja kaikissa olosuhteissa. RB9X®-pohjan kumista 15 % on kierrätettyä.

Horizon RB9X soipii loistavasti ulkoiluun ja myös vauhdikkaampaan menoon maastossa.

Väri

Black/Orchid

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen ilmava polyesterinen verkkokangas, joka on valmistettu kierrätetystä PET-muovista, Sublimaatio printattu, ProtecTPU Mudguard

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen 100% kierrätetystä PET-polyesteristä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu PET-kierrätysmateriaalista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla

Välipohja

Kevyt EVA, 20 % BLOOM®-vaahtoa

Pohja

RB9X®-erikoiskumipohja, 15 % kierrätettyä kumia

Paino

240 g (USL 7½)

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt Medium

Vakaa

(D)
4–5 mm

6–9 mm 10–14 mm

(V)
Kevyt Medium

Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

RB9X®-erikoiskumipohja

RB9X®, Rubber 9 Extreme, on Icebugin kuminen pohjamateriaali, joka takaa uskomattoman hyvän pidon alustalla kuin alustalla. Materiaali on suunniteltu erityisesti ääriolosuhteisiin, kuten märälle kalliolle ja puulle.

Vettä imemätön

Märissä olosuhteissa on tärkeää, että kenkä pysyy kevyenä ja pitää hyvin muotonsa. Vettä imemättömät pintamateriaalit pitävät kengän kastuessaankin kevyenä.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.