Ale!

Ivalo-L BUGrip

175,00  79,00 

Tyylikäs ja helppokäyttöinen nastakenkä.

Poista

Tuotenumero: 55346-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Vetoketjulla varustetut varrelliset nastakengät naisille.

Pinnan RipStop-tekstiili on helppohoitoista. Klassinen mokkanahka koristaa ja vahvistaa kengän etuosaa vetoketjun ympärillä. PU kengän sivuilla ja kärjessä suojaavat jalkaterää.

Nämä nastakengät ovat erityisen helppokäyttöiset etuosan vetoketjun ansiosta. Korkea varsi toimii hyvin lunta ja loskaa vastaan.

Kenkä on fleecevuorellinen ja suojaa jalkojasi kylmältä.

Näillä kengillä ulkoilet turvallisesti, sillä niiden pohjien 16 älynastaa antavat varman ja tukevan askeleen jopa peilijäälle. Icebugin-nastakenkien nastat on valettu pitävään pohjakumiin, ja yhdessä pohjakumi ja nastat muodostavat Icebugin ainutlaatuisen BUGrip®-pohjan. BUGrip®-pohjan vaikutuksesta syntyy Icebug-nastakenkien kuuluisa pito, joka vapauttaa sinut ulkoilemaan huoletta kaikilla talvikeleillä.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, Mokkanahka, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Naisille

Kengät on suunniteltu erityisesti naisten jaloille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Outlet

Poistuva malli.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.