Mallisto > Outlet > Outlet-tuotteet > Ivalo-L BUGrip
Ale!

Ivalo-L BUGrip

175 €

107 €

Tyylikäs ja helppokäyttöinen nastakenkä.

Poista

Tuotenumero: 55346-9D

Tuotekuvaus

Varrelliset naisten nastakengät, joissa on etuvetoketju.

Kengän pintamateriaali on RipStop-tekstiiliä, mikä tekee kengistä helppohoitoiset. Mokkanahkainen päällinen vetoketjun ympärillä on klassinen ja kestävä. Kenkien sivuosaa ja kärkeä on lujitettu PU:lla antamaan erityistä suojaa jalkaterälle.

Nämä vetoketjulliset nastakengät on helppo pukea, koska vetoketju on edessä, mistä se on helppo tavoittaa ja sulkea kenkä. Korkea varsi suojaa talven lumelta ja loskalta.

Fleecevuorellinen sisus suojaa jalkojasi pakkaselta.

Näiden kenkien 16:n älynastan ansiosta liukkaus ei ole enää este liikkumiselle. Icebug-älynastakenkien BUGrip®-pohja tarjoaa varman ja tukevan askeleen peilijäältä asfaltille. Nastakenkien nastat on valettu karkeasti muotoiltuun pohjakumiin. Yhdessä pohjakumi ja nastat muodostavat Icebugin ainutlaatuisen BUGrip®-pohjan. Icebug-älynastakengät vapauttavat sinut kävelemään rennosti ja huoletta läpi talven.

Väri

Earth

Pinta

RipStop-tekstiili, Mokkanahka, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Naisille

Kengät on suunniteltu erityisesti naisten jaloille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Outlet

Poistuva malli.

Ilmainen toimitus

Tuotteella on ilmainen toimitus ja palautus. Tutustu ohjeisiin ja ehtoihin.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.