Ale!

Ivalo-L BUGrip

175,00  79,00 

Tyylikäs ja helppokäyttöinen nastakenkä.

Poista

Tuotenumero: 55346-9B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Varrelliset ja vetoketjulliset nastakengät naisille.

Kengän pintamateriaali on RipStop-tekstiiliä, joka on helppohoitoista. Klassinen mokkanahka koristaa ja vahvistaa vetoketjun ympärystä. Sivuosaa ja kärkeä on lujitettu PU:lla jalkaterän suojaksi.

Näiden nastakenkien korkea varsi suojaa lumelta ja loskalta. Samaan aikaan kengät on helppo pukea edessä olevan vetoketjun ansiosta.

Fleecevuorellinen sisus suojaa jalkojasi kylmältä.

Näillä kengillä kävelet turvallisesti talven liukkailla, sillä kenkien pohjissa olevat 16 älynastaa tarjoavat varman ja tukevan askeleen. Icebugin-älynastakenkien nastat on valettu karkeasti muotoiltuun pohjakumiin, ja yhdessä pohjakumi ja nastat muodostavat Icebugin erityslaatuisen BUGrip®-pohjan. BUGrip®-pohja saa aikaan Icebug-nastakenkien kuuluisat pito-ominaisuudet, jotka vapauttavat sinut ulkoilemaan huoletta läpi talven.

Väri

Wine

Pinta

RipStop-tekstiili, Mokkanahka, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Naisille

Kengät on suunniteltu erityisesti naisten jaloille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Outlet

Poistuva malli.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.