Ivalo2 M BUGrip

Tyylikäs ja helppokäyttöinen nastakenkä.

170,00 

Poista

Tuotenumero: F13005-9A

Tuotekuvaus

Varrelliset miesten nastakengät, joissa on etuvetoketju. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintamateriaalit ovat RipStop-tekstiiliä, mikä tekee niistä helppohoitoiset. Klassinen ja kestävä mokkanahka nousee kengän kärjestä varren yläosaan asti. Kenkien kylkiä on lujitettu PU:lla antamaan lisäsuojaa jalkaterälle.

Näissä nastakengissä on vetoketju edessä, mikä tekee niistä hyvin helppokäyttöiset. Vetoketju on edessä, mistä se on helppo tavoittaa. Korkea varsi antaa suojaa lunta ja loskaa vastaan.

Fleecevuori pitää jalkasi lämpiminä talven tuiskeessa.

16 kappaletta älykkäästi toimivia hiiliteräsnastoja kenkien pohjissa ja kenkien karkeasti kuvioidut pohjat tekevät kävelystä turvallista ja mukavaa talven liukkailla. Icebug-nastakenkien ainutlaatuisten BUGrip®-pohjien jokainen nasta toimii itsenäisesti ja älykkäästi, ja kengät toimivat yhtä hyvin asfaltilta peilijäälle.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, Mokkanahka, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Lisää ostoskoriin