Ivalo2 W BUGrip

Tyylikäs ja helppokäyttöinen nastakenkä.

170,00 

Poista

Tuotenumero: F13006-9A

Tuotekuvaus

Naisten nastalliset talvikengät, joiden varressa helppokäyttöinen etuvetoketju. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Pintamateriaali on RipStop-tekstiiliä, joka on materiaalina helppohoitoista. Kestävä ja klassinen mokkanahka nousee kengän kärjestä varren yläosaan. Kylkiä ja kärkeä on lujitettu PU:lla, mikä antaa lisäsuojaa jalkaterälle.

Näiden nastakenkien korkea varsi antaa suojaa lumea ja loskaa vastaan. Kengät ovat helppokäyttöiset vetoketjukiinnityksen ansiosta. Koska vetoketju on edessä, se on helppo tavoittaa ja kätevä sulkea.

Kengän fleecevuori lämmittää jalkojasi pakkasella.

16 hiiliteräksistä älynastaa kenkien pohjissa tekevät näistä nastakengistä pitävät ja turvalliset. Voit kävellä rennosti ja vapaasti, vaikka peilijäällä, kun Icebug huolehtii pidosta. Erityiset Icebugeista tekee niiden BUGrip®-pohja. BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Ne antavat parhaan mahdollisen pidon kaikilla alustoilla.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, Mokkanahka, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Lisää ostoskoriin