Juniper RB9X GTX

Vedenpitävä kenkä vauhdikkaaseen ulkoiluun.

149,00 

Poista

Tuotenumero: C1615-0A

Tuotekuvaus

Vedenpitävä ja kevyt kolmen vuodenajan kenkä miehille.

Kenkien pintakankaan hunajakennomainen hexagon-tekstiili on tyylikästä ja kestävää.

Tämä kävelykenkä on rakennettu juoksukengän pohjalle, mikä tekee siitä mainion kumppanin jopa reippaille juoksu-kävelylenkeille. Kenkä on lisäksi kevyt ja sen pohja antaa samaan aikaan hyvän vaimennuksen ja tunnokkaan askeleen.

GORE-TEX® Performance Comfort tekee kengistä vedenpitävät. GORE-TEX®-teknologia pitää veden ja loskan kenkien ulkopuolella sallien samalla jaloista tulevan kosteuden haihtua pois pintakankaan läpi. Jalkasi pysyvät siten aina mahdollisimman lämpiminä ja kuivina.

Kengän pohja on valmistettu Icebugin ainutlaatuisesta RB9X®-erikoiskumista, joka takaa sinulle erinomaisen pidon märällä asfaltilla, pehmeässä mudassa sekä metsässä ja kallioilla.

Huom. Icebugien lesti on pohjoismaalainen eli hieman tavanomaista leveämpi. Tämän kengän lesti on kuitenkin kävelykengistämme kapein. Suosittelemme valitsemaan noin yhtä numeroa suuremmat kengät kuin tavallisesti.

Väri

Black/Poison

Pinta

Hexagon-tekstiili, Suojaava reunavahvike

Sisus

GORE-TEX® Performance Comfort

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt ruiskuvalettu EVA

Pohja

RB9X®-erikoiskumipohja

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

RB9X®-erikoiskumipohja

RB9X®, Rubber 9 Extreme, on Icebugin kuminen pohjamateriaali, joka takaa uskomattoman hyvän pidon alustalla kuin alustalla. Materiaali on suunniteltu erityisesti ääriolosuhteisiin, kuten märälle kalliolle ja puulle.

Lisää ostoskoriin