Ale!

Kayi3 M BUGrip

Hyvin vaimentava nastalenkkari.

79,98 

Poista

Tuotenumero: D5433-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Hyvin vaimentava miesten nastallinen lenkkikenkä, jossa on tilava lesti.

Pintamateriaali näissä kengissä on hengittävää ja kevyttä Engineered mesh -verkkokangasta. Joustava verkkokangas tekee kengistä hyvin istuvat.

Nämä nastalliset talvijuoksukengät ovat vakaat ja hyvin vaimentavat. Lestiltään ne sopivat ylipronatoivalle ja neutraalisti askeltavalle lenkkeilijälle. Tilava lesti ja pehmeät materiaalit tekevät näistä nastalenkkareista mukavat käyttää pitkilläkin juoksulenkeillä.

Verkkovuoraus kengän sisällä kuivuu nopeasti.

Kenkien pohjien älynastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan joka askeleella. Sinä voit juosta rennosti ja luonnollisesti jopa peilijäällä. 19 hiiliteräksistä nastaa on valettu karkeasti kuvioituun kumipohjaan. Yhdessä ne muodostavat pitävän yhdistelmän, jolla askel ei lipsu. BUGrip®-pohja huolehtii pidosta – sinä voit nauttia juoksusta kaikissa olosuhteissa.

Väri

Black/Mango

Lestin leveys

Leveä

Pinta

Engineered mesh -kangas

Sisus

Nopeasti kuivuva verkkovuori

Pohjallinen

OrthoLite®

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja, Pronaatiotuettu

Pohja

BUGrip®-pohja 19:llä hiiliteräsnastalla

Paino

343 g (US M 9)

Droppi

12 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt Medium

Vakaa

(D)
4–5 mm 6–9 mm

10–14 mm

(V)
Kevyt Medium

Voimakas

(L)
Kapea Medium

Leveä

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin