Kuusamo BUGrip

Vakaa ja hyvin rullaava nastakenkä.

159,00 

Poista

Tuotenumero: 55389-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Vakaa ja hyvin rullaava nastakenkä miehille. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

RipStop-tekstiili kengän pinnassa on helppohoitoista. Vahva PU-nupukki kiertää kaistaleena iltin ympärystä sekä nauhalenkkien kiinnityksiä. Jämäkkä, mutta kevyt PU tuo suojaa kärjen ja kantapään alueille.

Nämä nastalliset kävelykengät ovat puolivartiset ja vakaat. Lisäksi ne rullaavat kevyesti ja vapaasti.

Fleecevuori on mukava ja lämmin jalkojasi vasten.

Pohjien 16 älykkäästi toimivaa hiiliteräsnastaa ja karkeasti kuvioidut pohjat tekevät kävelystä turvallista ja mukavaa. Icebug-nastakenkien ainutlaatuisten BUGrip®-pohjien jokainen nasta toimii itsenäisesti ja älykkäästi, ja kengät toimivat yhtä mainiosti asfaltilta peilijäälle. Talven liukkailla kävely on rentoa, kun Icebug huolehtii pidosta.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, PU-nupukki, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin