Ale!

Loe Biosole

Tyylikkäät nupukkinahkaiset kävelykengät leveällä lestillä naisille ja miehille.

83,97 

Poista

Tuotenumero: F88028-0D

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Loe on nupukkinahkainen kävelykenkä monipuoliseen vapaa-ajan käyttöön. Ergonomisessa kengässä on pohjoismaiseen jalkaan sopiva, tilava lesti.

Kengän pinta on tyylikästä ja laadukasta nupukkinahkaa.DriTan® -öljykäsitelty nupukkinahka ikääntyy kauniisti ja kestää siistinä koko kenkien elinkaaren. DriTan® -öljykäsittely on myös ympäristöä säästävä ja ekologinen valinta. Dritan®-menetelmässä käytetään huomattavasti vähemmän vettä ja kemikaaleja verrattuna muihin yleisesti käytettyihin kyllästysmenetelmiin. Nauhoituksen avulla istuvuus on helposti säädettävissä.

Kengän pintamateriaali on öljyttyä nupukkinahkaa. Sisämateriaali on 100 % Bluesign®-sertifioitua kierrätettyä polyesteria. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kengän täysin vaimennettu BUGforce®-välipohja yhdessä ergonomisen OrthoLite®-pohjallinen kanssa luovat erinomaisen käyttömukavuuden. Kenkien Biosole-kumipohja on valmistettu suurelta osin luonnonkumista. Biosole-pohjassa yhdistyy erinomainen pitävyys, kulutuskestävyys sekä mukavuus.

Väri

Stone

Lestin leveys

Leveä

Pinta

DriTan® öljykäsitelty nupukkinahka, LWG kultataso

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen ja Solution dye -värjätty kierrätyspolyesterinen verkkovuori

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™, Irrotettava, Bluesign®-standardin mukainen kierrätyspolyesterinen ja Solution Dye -värjätty tekstiili

Välipohja

BUGforce®, EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

Biosole™- erikoiskumipohja, 62% luonnon kumia

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Loe Biosole Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US UK Kengän sisämitta (cm)
EUR US UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin