Loe W RB9X

120,00 

Nupukkinahkainen kävelykenkä leveällä lestillä.

Poista

Tuotenumero: F88014-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten nupukkinahkainen kävelykenkä leveällä lestillä. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Öljykäsitelty laadukas nupukkinahka, joka ikääntyy kauniisti. Vettähylkivä pinta, jota on helppo huoltaa.

Kengän pinta on tyylikästä ja laadukasta nupukkinahkaa. Ergonominen leveä lesti sopii hyvin pohjoismaiseen jalkaan. Nauhoituksen avulla istuvuus on helposti säädettävissä.

Sisämateriaali on 100 % Bluesign®-sertifioitua kierrätettyä polyesteria. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys. Kengän pintamateriaali on Bluesign®-standardit täyttävä kierrätyspolyesteria. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kengän täysin vaimennettu BUGforce®-välipohja yhdessä ergonomisen OrthoLite®-pohjallinen kanssa luovat erinomaisen käyttömukavuuden. Pohja on RB9X®-erikoiskumipohja, josta 15 % on kierrätettyä kumia. RB9X®-erikoiskuminen pohja takaa tehokkaan pidon myös märillä alustoilla.

Väri

Black

Pinta

DriTan® öljykäsitelty nupukkinahka, LWG kultataso

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen 100 % kierrätetystä PET-polyesteristä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu PET-kierrätysmateriaalista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla

Välipohja

BUGforce®, EVA, 20 % BLOOM®-vaahtoa

Pohja

RB9X®-erikoiskumipohja, 15 % kierrätettyä kumia

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

RB9X®-erikoiskumipohja

RB9X®, Rubber 9 Extreme, on Icebugin kuminen pohjamateriaali, joka takaa uskomattoman hyvän pidon alustalla kuin alustalla. Materiaali on suunniteltu erityisesti ääriolosuhteisiin, kuten märälle kalliolle ja puulle.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.