Metro2 M Michelin Wic

Mokkanahkaiset miesten kitkakengät puolikorkealla varrella.

169,95 

Poista

Tuotenumero: F13003-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Miesten kitkakengät, joiden pinta on laadukasta mokkanahkaa. Kengissä on mukava lesti sekä joustava puolikorkea varsi, jossa on sivuvetoketju. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pinta on mokkanahkaa, joka valmistetaan parkitsimossa, joka luokitellaan kaikista korkeimmalle kultatasolle arvioitaessa nahan työstöstä aiheutuva ympäristövaikutuksia. Tuotannon ympäristöluokittelun myöntäjä Leather Working Group Ltd arvioi nahan parkitsemista koskevien ympäristövaatimusten noudattamista. Nahka on laadukas ja tyylikäs materiaali, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Kenkiä kiertävä ProtecPU™-reunus suojaa pintaa kuralta ja loskalta.

Varren yläosan neopreenireunus joustaa, joten kengät on helppo laittaa jalkaan ja reunus myötäilee liikettä kävellessä mukavasti.

Kengät on helppo pukea ja riisua sivuvetoketjun ansiosta. Varren takaosan lenkki auttaa vetämään kengät jalkaan.

Sisäpuoli on kierrätetystä, GRS-sertifioidusta, polyesteristä valmistettua fleecekangasta. Fleecekankaan valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet, mikä tarkoittaa sitä, että materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja materiaali on myös tutkitusti turvallista valmistaa ja käyttää. Fleece on värjätty Solution Dye -tekniikalla, joka kuluttaa perinteistä väripesutekniikkaa vähemmän vettä ja energiaa.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Pohjallisen pintakangas on GRS-sertifioitua kierrätyspolyesteriä ja sen valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Kangas on Solution Dye -värjätty. Pohjallinen on konepestävissä hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Näiden kenkien pohjat on valmistettu Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, yhdistivät voimansa, ja pitkän yhteisen suunnittelun tuloksena syntyi Icebug-kitkakengät.

Nämä kengät tarjoavat sinulle parasta nastatonta pitoa talveen. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa.

Väri

Black

Lestin leveys

Leveä

Pinta

Mokkanahka, "Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle.", Suojaava ProtecPU™-vahvike

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen fleecevuori

Pohjallinen

"OrthoLite® Hybrid™-pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia", Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen tekstiili, Irrotettava

Välipohja

EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa, ESS-vakaaja

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.
Metro2 M Michelin Wic Kokotaulukko
EUR US M UK
40 7 6
40,5 7.5 6.5
41 8 7
41,5 8.5 7.5
42 9 8
42,5 9.5 8.5
43 10 9
44 10.5 9.5
45 11 10
45,5 11.5 10.5
46 12 11
47 13 12
EUR US M UK

Lisää ostoskoriin