Metro2 W BUGrip

170,00 

Mokkanahkaiset nastakengät puolikorkealla varrella.

Poista

Tuotenumero: F13004-9F

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten nastalliset kävelykengät, joiden pinta on laadukasta mokkanahkaa. Kengissä on mukava lesti sekä joustava puolikorkea varsi, jossa on sivuvetoketju. Icebugin suosituin tuote kautta aikain. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pinta on mokkanahkaa, joka valmistetaan parkitsimossa, joka luokitellaan kaikista korkeimmalle kultatasolle arvioitaessa nahan työstöstä aiheutuva ympäristövaikutuksia. Tuotannon ympäristöluokittelun myöntäjä Leather Working Group Ltd arvioi nahan parkitsemista koskevien ympäristövaatimusten noudattamista. Nahka on laadukas ja tyylikäs materiaali, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Kenkiä kiertävä PU-reunus suojaa pintaa kuralta ja loskalta.

Varren yläosan neopreenireunus joustaa, joten kengät on helppo laittaa jalkaan ja reunus myötäilee liikettä kävellessä mukavasti.

Kengät on helppo pukea ja riisua sivuvetoketjun ansiosta. Vetoketjussa on silikoninen solki, josta saa hyvän otteen. Varren takaosan lenkki auttaa vetämään kengät jalkaan.

Sisäosa on kierrätetystä polyesteristä valmistettua fleecekangasta. Fleecekankaan valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet, mikä tarkoittaa sitä, että materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Materiaali on myös tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Vuorin fleece on värjätty Solution Dye -tekniikalla, joka kuluttaa perinteistä väripesutekniikkaa vähemmän vettä ja energiaa.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Pohjallisen pintakangas on kierrätyspolyesteriä ja sen valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Kangas on Solution Dye -värjätty. Pohjallinen on konepestävissä hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Näillä kengillä kävelet turvallisesti ja mukavasti pohjan 16:n älynastan ansiosta. Icebugin-nastakenkien nastat on valettu tehokkaasti muotoiltuun pohjakumiin, joka näissä kengissä on 20-prosenttisesti kierrätettyä kumia. Nastat ja pohjakumi muodostavat yhdessä Icebugin ainutlaatuisen BUGrip®-pohjan. BUGrip®-pohja toimii kaikilla talvikeleillä, sillä niiden älynastat reagoivat eri alustoihin ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Voit ulkoilla vapaasti läpi talven ja liukkauden – Icebug huolehtii pidosta.

Väri

Umber

Pinta

Mokkanahka, Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee kultatasolle, Suojaava PU-vahvike

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen fleecevuori, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla.

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla, 20 % kierrätettyä kumia

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.