Ale!

Moss3 M BUGrip

Nastakenkä monipuoliseen ulkoiluun.

79,98 

Poista

Tuotenumero: F13048-9A

Tuotekuvaus

Nastakengät miehille monipuoliseen ulkoiluun. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintakangas on helppohoitoista RipStop-tekstiiliä. Nauhalenkkejä on erityisesti vahvistettu mikromokkanahalla. Kärjen ja kannan PU-lujikkeet antavat suojaa varpaille ja akillesjänteelle sekä lisäävät näiden alueiden kulutuskestävyyttä.

Tämä nastakenkä on puolivartinen ja istuvuus on helppo säätää jokaiselle sopivaksi nauhoituksen avulla.

Fleecevuori on pehmeä ja lämmin jalkojasi vasten.

Nastoitetuissa pohjissa on 10 älykkäästi toimivaa ja kestävää hiiliteräsnastaa. Icebug-nastakenkien nastat toimivat aina itsenäisesti ja älykkäästi. Yhdistettynä rouheaan ja pitävään kumipohjaan ne muodostavat Icebugin ainutlaatuisen BUGrip®-pohjan. Siksi voit liikkua Icebug-nastakengillä rennosti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa, jopa peilijäällä.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, Mikromokkanahka, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 10:llä hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin