Ale!

Moss3 M Michelin Wic

Kitkakenkä monipuoliseen ulkoiluun.

79,98 

Poista

Tuotenumero: F13048-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Kitkakengät miehille monipuoliseen ulkoiluun. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintakangas on helppohoitoista RipStop-tekstiiliä. Nauhalenkkejä on erityisesti vahvistettu mikromokkanahalla. Kärjen ja kannan PU-lujikkeet antavat suojaa varpaille ja akillesjänteelle sekä lisäävät näiden alueiden kulutuskestävyyttä.

Tämä kitkakenkä on puolivartinen ja istuvuus on helppo säätää jokaiselle sopivaksi nauhoituksen avulla.

Fleecevuorellinen sisus pitää kylmän loitolla.

Kenkien pohjat on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, ja Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, yhdistivät voimansa, ja pitkän yhteisen suunnittelutyön tuloksena syntyivät Icebug-kitkakengät. Icebug-kitkakengät sopivat sekä jäälle että lumelle, ja ne tarjoavat sinulle parasta nastatonta pitoa talven liukkailla. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, Mikromokkanahka, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Lisää ostoskoriin